Bulvár

Hétvégén zárul a Játék határok nélkül

Hétvégén zárul a Játék határok nélkül

2015. január 17., szombat
Hétvégén zárul a Játék határok nélkül

Szombaton és vasárnap sugározza az M1 a Játék határok nélkül című vetélkedő utolsó két adását, amelyből kiderül, melyik csapat nyeri az országok közötti versengést.

A Magyarországon, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) közreműködésével májusban leforgatott Játék határok nélkül című vetélkedőt október óta követhetik a nézők a csatorna műsorán. A döntőt vasárnap közvetítik - közölte az MTVA az MTI-vel. Az 1990-es években nagy sikerrel futó vetélkedő új szériájának 13 adását egy nemzetközi stáb forgatta Budapesten, és minden résztvevő ország ebből készítette el saját változatát. A műsorban ezúttal nem városok, hanem országok, Magyarország mellett Oroszország, Indonézia, Franciaország, Egyiptom és az amerikai kontinens csapatai versengtek egymással. A műsort egy 4500 méteres stúdióban vették fel, minden adásban hat versenyszám kapott helyet. Az új szériából 13 epizódot készített az MTVA. A magyar csapatnak 48 tagja volt, egy műsorban tizenketten szerepeltek, köztük olyan ismert személyiségek, mint a

Rippel

fivérek,

Puskás Peti

énekes,

Kozmann György

és

Zala György

világbajnok kenusok,

Pulai Imre

olimpia bajnok kenus,

Szőnyi Ferenc

amatőr triatlonista és

Kovács Nikolett

motorversenyző. A csapat kapitánya

Csapó Gábor

olimpiai bajnok vízilabdázó. A vetélkedőt

Varga Edit

és

Harsányi Levente

vezeti, a kilencvenes évek szériájának műsorvezetője,

Gundel Takács Gábor

ezúttal narrátorként szerepel a műsorban. A Játék határok nélkül az egyik legsikeresebb európai tévés vetélkedő volt, amelyet 1965-től 1999-ig a közszolgálati televíziókat tömörítő EBU (European Broadcasting Union) szervezett. A műsor jogait később a francia Mistral Production vette meg, amely további tíz évadot készített.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.