/

A lakosság segítségét kéri a rendőrség

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Csongrádi Rendőrkapitányság 06020/8/2015. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása vétsége elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint január 6-án délután Csongrádon, a Fő utca és az Új utca kereszteződésében lévő kerékpáros-átkelőhelyen egy Seat típusú személygépkocsi elütött egy, az átkelőhelyre lelépő személyt, aki a kerékpárját tolta. A személyautó vezetője a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott a baleset helyszínéről.

Ezt követően a kerékpárját toló nő is eltávozott a helyszínről, jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen. A nő személyazonosságának megállapítására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A kerékpárt toló nő személyleírása: 40-50 év körüli, körülbelül 160-165 centiméter magas, átlagos testalkatú, szőkésbarna vállig érő haja van. A baleset idején barna-világosbarna, cipzáras kabátot, lilás színű kötött pulóvert és kék farmernadrágot viselt. Egy 28” kerékátmérőjű, női vázas kerékpárral közlekedett, aminek a csomagtartóján egy fehér színű fém kosár volt.

A rendőrség kéri, hogy aki a balesettel vagy a kerékpárt toló személlyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, vagy a 112-es segélyhívószámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13).

Előző sztori

Elmarad egy előadás a Szegedi Nemzeti Színházban

Következő sztori

Bánffy Miklós prózamondó verseny Hódmezővásárhelyen