Közélet

Kutyakarácsony: idén is segíteni lehet az állatok megmentését

Kutyakarácsony: idén is segíteni lehet az állatok megmentését

2014. december 2., kedd
Kutyakarácsony: idén is segíteni lehet az állatok megmentését
kutyakaracsony

A Kutyakarácsony jótékonysági program idén is támogatja az Orpheus Állatvédő Egyesület munkáját. Adományokkal tehetünk a gazdi nélküli négylábúak sorsának jobbá tételéért!

Az évente nyolcszáz állat megmentésében részt vállaló Orpheus Állatvédő Egyesület állatvédelmi munkáját segíti a Kutyakarácsony.hu jótékonysági támogatói program. Kutyaház, itató - etető tál, jó minőségű állateledel beszerzése a cél, illetve az, hogy az egyesület az állatmentő munkája során felmerülő állatorvosi és fenntartási költségeket megfelelő módon fedezni tudja. Az egész éves jótékony tevékenységhez a legapróbb segítséget is hálás köszönettel fogadja az állatvédő egyesület.

Megfagyni ne hagyjuk...

Az Orpheus Állatvédő Egyesület naponta kap segélyhívásokat utcai, bajban lévő kutyák és cicák megmentése érdekében. Évente százezernél több az utcára kikerülő - kóbor állatok száma. Sajnos nagyon sok házi kedvencként indult és utcára került kutya és macska legyengülve, sérülten pusztul el. Sok házi kedvenc a tartási helyen van az életre alkalmatlan körülmények között. Gyakori a fagyás, a kiszáradás. Az állatvédő egyesület az állatmentő munkája mellett a felelős állattartást segítő szemléletformálása is nagy hangsúlyt fektet. Az állatok megmentése csak együttműködve valósítható meg.

Az állatmentés támogatásával segítsen!

A 13600 -as Adhat Vonal felhívása után a 99 -es melléket megadva azonnal segítheti 250 Ft felajánlással az állatok megmentését. Az Orpheus Állatvédő Egyesület hivatalos 11735005-20489094 (OTP) számlaszámán vagy az info@zug.hu paypal számlaszámán is fogadni tudja az állatok mentéséhez (gyógyítás és mentés költségeihez) a segítséget. Egy jó kutyaház, itató-etető tál, pamut rongy, kutya és cica eledel, működő fűtőtest nagyban segíti az állatok megmentését, az eszközök - tárgyak felajánlása is óriási segítség.

Gazdit keresnek a magára hagyott házi kedvencek!

Az Orpheus Állatvédő Egyesület állatvédelmi központjában utcára kidobált / megunt állatok tucatjai keresik menedéküket, szerető gazdáikat, végső örökbefogadóikat! A www.ebangyal.hu gazdikeresőben, illetve a 06-20/360-98-46-os telefonszámon elérhetők az állatvédők, és informálódni lehet a négylábú védencekről, az örökbefogadásról. Az állatok tartása komoly felelősség, így megfontolt döntés után javasolt az állatok örökbefogadás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.