Sport

Kézilabda: Mezőkövesden is nyert az FKSE Algyő

Kézilabda: Mezőkövesden is nyert az FKSE Algyő

2014. december 15., hétfő
Kézilabda: Mezőkövesden is nyert az FKSE Algyő
mezokovesd_fkse

Győzelemmel zárta az FKSE Algyő az NB I/B keleti férfi kézilabda-bajnokság első félévét, így 14 ponttal az előkelő hatodik helyen áll a tabellán.

A pontszerzés reményében utazott az FKSE Algyő a bajnokság tizenharmadik fordulójában Mezőkövesdre, és végül valóra is váltotta elképzelését. A papírforma az algyői fiúknak kedvezett ugyan, az első félidő elején mégis úgy tűnt, a buszon maradt

Dankó Ervin

legénysége. Az időkérés után Kocsis Lászlóék szerencsére rendezték soraikat, majd a szünetre már hétgólos előnnyel mehettek. A második félidőben tovább nőtt az algyőiek fölénye. A hazaiak ekkor nagy hajrába kezdtek, kihasználták a vendégek lankadó figyelmét, és szorossá tették a mérkőzést. A végjátékban azonban megrázta magát az FKSE Algyő, és ötgólos vereséget mért a házigazdákra.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 13. forduló:

Mezőkövesdi KC U23 - FKSE Algyő 29-34 (14-21)

Mezőkövesd, Városi Sportcsarnok, 120 néző. Vezette: Bujdosó Zoltán, Mihály András.

FKSE Algyő:

KISS O. - Ambrus 1, Raffai 1, Zöldy 2, LÁSZLÓ 6, Szepesi 3, TEIMEL 7.

Csere:

Deák (kapus), Gazsó 2, Pál, KOCSIS 10, Kardos 1, Valaczkai 1, Béleczki, Varga, Bolvári.

Vezetőedző:

Dankó Ervin. Dankó Ervin:

„Változatos mérkőzést vívtunk a mezőkövesdi fiatalokkal. Fiaim már többedszerre komoly lelki erőről tettek tanúbizonyságot. A csapatom újra jelesre vizsgázott.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.