Halászlevet osztanak a szegedi rászoruló családoknak

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

halaszle03_gs

Az Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány december 24-én 13-14 óra között a Kapocs Ételbárban halászlé osztást tart szegedi rászoruló családoknak.

Szeged Város Humán Közszolgáltatási Irodáján keresztül 50 főnek biztosítanak meghívót, a Szegedi Gyermekjóléti Szolgálat és Családsegítő Központon keresztül 180 főt látnak vendégül. A fennmaradó 100 adag halászléjegyet pedig az alapítványhoz kérvénnyel fordulók között osztják szét.

Jelentkezni az egyebedegyesely@gmail.com e-mail címen lehetséges, egy rövid bemutatkozó levéllel. Családonként legfeljebb öt jegyet lehet igényelni. Kizárást képez, ha az előzőleg említett intézmények valamelyikétől már kaptak jegyet.

Abban az esetben ha interneten nem tudják eljuttatni a kérelmüket, akkor azt személyesen is leadhatják az étteremben a családok.

A szervezők kérik, ügyeljenek, hogy telefonszám szerepeljen a kérelmen, mert az idő rövidsége miatt kizárólag telefonon értesítik a támogatásban részesülőket.

Előző sztori

Újragondolt Negyedszázad – Horthy-konferencia az objektivitás jegyében + FOTÓK

Következő sztori

Csaknem tízezren látták a Mojszejev Balett fergeteges műsorát Magyarországon