Bulvár

Halászlevet osztanak a szegedi rászoruló családoknak

Halászlevet osztanak a szegedi rászoruló családoknak

2014. december 12., péntek
Halászlevet osztanak a szegedi rászoruló családoknak
halaszle03_gs

Az Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány december 24-én 13-14 óra között a Kapocs Ételbárban halászlé osztást tart szegedi rászoruló családoknak.

Szeged Város Humán Közszolgáltatási Irodáján keresztül 50 főnek biztosítanak meghívót, a Szegedi Gyermekjóléti Szolgálat és Családsegítő Központon keresztül 180 főt látnak vendégül. A fennmaradó 100 adag halászléjegyet pedig az alapítványhoz kérvénnyel fordulók között osztják szét. Jelentkezni az egyebedegyesely@gmail.com e-mail címen lehetséges, egy rövid bemutatkozó levéllel. Családonként legfeljebb öt jegyet lehet igényelni. Kizárást képez, ha az előzőleg említett intézmények valamelyikétől már kaptak jegyet. Abban az esetben ha interneten nem tudják eljuttatni a kérelmüket, akkor azt személyesen is leadhatják az étteremben a családok. A szervezők kérik, ügyeljenek, hogy telefonszám szerepeljen a kérelmen, mert az idő rövidsége miatt kizárólag telefonon értesítik a támogatásban részesülőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.