Sport

Futsal: a helyzet változatlan az UTC-nél

Futsal: a helyzet változatlan az UTC-nél

2014. december 14., vasárnap
Futsal: a helyzet változatlan az UTC-nél
utc_veszprem_14_10_20_gs

Idei utolsó bajnokijára készül az UTC Futsal Team az NB I-ben, Brinszky Adrián együttese a Vasas ellen játssza soros mérkőzését az újszegedi sportcsarnokban. A csapatnál továbbra is a bizonytalanság uralkodik, így a januári folytatást illetően sincs döntés.

A beharangozót támogatta a GS-VILL 94 Kft.

A csömöri remek győzelem után hétfőn az idei év zárómérkőzése következik az UTC Futsal Team számára. A Vasas elleni találkozón várhatóan a Csömörön pályára lépett játékosok szerepelnek majd, sérültje és eltiltottja nincs az UTC-nek. Azonban itt véget is ér a „szakmai” része a hétfői találkozó latolgatásának, hiszen a gárda jövője továbbra sem biztosított.

Online

Hétfőn 19 órától folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk az UTC Futsal Team-Vasas NB I-es bajnoki mérkőzésről. Hajrá Szeged!

„A hétfői bajnoki után van egy hónapunk, hiszen január 19-én folytatódik a bajnokság, ez alatt eldől, hogy mi lesz velünk. Nem tudjuk, hogy a város miként áll hozzá, elvileg van egy szerződésünk, amire nem mondták, hogy nem él, szóval továbbra is bizonytalanságban vagyunk. A játékosok pozitív hozzáállása elvitt odáig minket, hogy januárig kibírjuk. Most vannak pozitív dolgok a város felől, aztán meglátjuk, hogy mi lesz ebből. A játékosok türelmét sem lehet a végletekig húzni, hiszen nem egy kétórás elfoglaltságról van szó, ugyanakkor nagyon pozitív hozzáállásról van szó a srácok részéről” - mondta el portálunknak Pálfy Zoltán, az UTC technikai vezetője. Visszatérve szorosabban a futsalhoz: amennyiben a Vasas ellen nyerne az UTC, a Csömör pedig vereséget szenved Szombathelyen, akkor a szegediek fellépnének a nyolcadik, már nem kieső helyre. Az elmúlt hetek játéka alapján az UTC képes lehet az angyalföldiek ellen is a győzelemre, a hétfői vendégeknek ráadásul idegenben nem is igazán megy idén, csupán a Viharsarki Pioneers FC otthonában tudtak pontokat szerezni. Hétfőn kiderül: lehet-e eredményesen játszani továbbra is a körülményektől függetlenül?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.