Bulvár

Életet mentettek a rendőrök Szegeden

Életet mentettek a rendőrök Szegeden

2014. december 22., hétfő
Életet mentettek a rendőrök Szegeden

Maga a segítségre szoruló férfi hívta a rendőrség 112-es segélyhívószámát 2014. december 22-én 0 óra 45 perckor. Arról tett bejelentést, hogy öngyilkosságot fog elkövetni Szegeden a Tisza-parton - adta hírül a police.hu.

A segélyhívást fogadó kolléga azonnal értesítette a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját. Az ott szolgálatot ellátó ügyeletes végig tartotta a kapcsolatot a kétségbeesett férfival. Az így beszerzett információk alapján a keresésére induló járőrök nem sokkal később megtalálták a Tisza-parton egy erdős területen, amint egy kést tartott a szívéhez. A rendőrök hosszasan beszéltek a férfivel, igyekeztek megnyugtatni őt, majd az alkalmas pillanatban kisöpörték kezéből a szúróeszközt. Az egyenruhások biztonságba helyezték a megmentett személyt a mentősök kiérkezéséig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.