Vízilabda: újabb győzelmet aratott a Taylor&Nash + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

sznve-uvse_mj 022

Negyedik bajnoki sikerét aratta szombaton a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem, Barna Tamás tanítványai az UVSE második csapatát verték 14-6-ra.

Az első gólt nem egészen fél perccel a kezdés után Miklós Dóra+ helyezte el Molnár Zsófia kapujában, majd ugyanő köszönt be másodjára nem sokkal később. (2-0) A nagyszünetig aztán Lengyel Anett is duplázni tudott, Dalmády Szandra pedig hármat vállalt, amivel tetemes előnyre tett szert a Szeged. (7-0) A vendégek első találatát Gyárfás Dorottya 14:46-nál szerezte egy megúszásból. (7-1)

A harmadik felvonás elején Árkosy Lilla és Gyárfás gólváltását egy újabb hazai sorozat követte, így az utolsó negyed előtt már eldőltek a lényegi kérdések. (12-2) Így az utolsó nyolc minutumban hiába jutott mesterhármasig Vogt Vivien, csapata csupán kettővel nyerte a játékrészt, ami a szépítésen túl másra már nem volt elegendő.

Sikerével a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem pontszámban beérte a fordulóban az UVSE első csapata otthonában vereséget szenvedő ZF-Egert. Dalmádyék a következő körben éppen a Heves megyei riválishoz látogatnak december 10-én.

Női vízilabda OB I, 7. forduló:

Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem – UVSE II. 14-6 (4-0, 3-1, 5-1, 2-4)
Szeged, SZUE. Vezette: Csanádi Zsolt, Vojvoda István.
Szeged: Tóth – Árkosy 1, Lengyel Dor. 1, Miklós 2, Veréb 1, Lengyel A. 3, Lengyel Dom. Csere: Szikora (kapus), Dudás, Dalmády P. 2, Dalmády Sz. 4, Vidovics, O-Nagy. Vezetőedző: Barna Tamás.
UVSE II.: Molnár – Vogt 3/1, Gyárfás 2, Ádám 1, Kiss, Koncsag, Gerendás. Csere: Aranyi (kapus), Pap, Hidas, Bartus. Edző: Bóta-Tóth Andrea.
Emberelőny: 3/2, ill. 11/1.
Ötméteres: -/-, ill. 2/1.
Kipontozódott: Vidovics.

no images were found

Előző sztori

Ismét politológusok a Mórában – Hogyan vizsgázott az új választási rendszer?

Következő sztori

Kihirdették az Országos KözÉtkeztetési Szakácsverseny győzteseit