Bulvár

Súlyosan bántalmazta élettársát egy szegedi férfi

Súlyosan bántalmazta élettársát egy szegedi férfi

2014. november 24., hétfő
Súlyosan bántalmazta élettársát egy szegedi férfi

Nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett az a szegedi asszony, akit a gyanú szerint élettársa bántalmazott szombaton.

A megalapozott gyanú szerint

K. László

november 22-én a hajnali órákban szóváltásba keveredett élettársával Székely sori lakásukban. A vita tettlegességig fajult, melynek során a férfi előbb egy parfümös üveggel ütlegelte, majd egy késsel meg is szúrta a nőt. A gyanúsított ezt követően többször megütötte és megrúgta a sértettet. Az elsődleges orvosi vélemény alapján az asszony a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló, borda- és bokatörés sérülést szenvedett. A rendőrök a terheltet elfogták és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. A 46 éves gyanúsított ellen súlyos testi sértés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók K. Lászlót őrizetbe vették és kezdeményezték az ügyészségen, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a gyanúsított előzetes letartóztatására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.