Bulvár

Nemzetközi macskakiállítás Budapesten több mint 400 macskával

Nemzetközi macskakiállítás Budapesten több mint 400 macskával

2014. november 16., vasárnap
Nemzetközi macskakiállítás Budapesten több mint 400 macskával
macska_cica

Több mint 400 cicát tekinthet meg a közönség a budapesti Lurdy Házban rendezett nemzetközi macskakiállításon november 22-én és 23-án.

A macskákat a hagyományos bírálati rendszer mellett egy TICA-show keretében is pontozzák. A macskákat 10 bíró értékeli, akik között svéd, japán, belga, magyar, osztrák, német, angol, francia és holland nemzetiségű is van - közölte a szervező Macskamánia Magyar Macska Egyesület az MTI-vel. A TICA egy 1979-ben alakult amerikai macskaklub, amely a tradicionális bírálati rendszerű klubok mellett egy teljesen másfajta - genetikai alapú - törzskönyvezési rendszert dolgozott ki, valamint másfajta bírálati rendszert is létrehozott. Ennek megfelelően a cicák naponta nemcsak egy, hanem több bírálaton is részt vesznek. A budapesti kiállításon 400 különleges macska, állatorvosi tanácsadás, gyerekprogramok, táp- és felszerelésvásár is várja az érdeklődőket, valamint törpenyulak, vadászgörények és kisrágcsálók is láthatók lesznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.