Bulvár

Közösen gondozták a marihuána ültetvényt

Közösen gondozták a marihuána ültetvényt

2014. november 28., péntek
Közösen gondozták a marihuána ültetvényt
mariuhána

Elfogták a csongrád megyei rendőrök azt a két gyanúsítottat, akik 32 tő marihuána növényt termesztettek egy szegedi házban - írja a police.hu.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya a főkapitányság speciális támogató egységével együttműködve november 27-én 13 óra körül elfogtak és előállítottak két szegedi férfit. A megalapozott gyanú szerint a 37 éves

F. Norbert társával

, a 35 éves

Sz. F. Zoltánnal

Szegeden a Kisbaktói utca egyik ingatlanának mellékhelyiségében 32 tő marihuánát termesztett. A rendőrök a házkutatás során megtalálták a kábítószernek minősülő növény gondozásához szükséges alapanyagokat és vegyszereket is. A két gyanúsított úgy alakította ki a faházat, hogy az megfeleljen a marihuána optimális termesztésének. Az építmény ablakait bedeszkázták és automata szellőztető, valamint világítórendszert építettek be. F. Norbert és Sz. F. Zoltán ellen kábítószer birtoklása bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Utóbbi gyanúsítottat az egyenruhások őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.