Bulvár

Kocsis Tibor meglepetéssel készül a szegedieknek

Kocsis Tibor meglepetéssel készül a szegedieknek

2014. november 29., szombat
Kocsis Tibor meglepetéssel készül a szegedieknek
kocsis_tibor_wolf_kati_szeged_advent_2014

A 2011-es X-faktor győztes mindig igyekszik valami különlegessel, valami egyedivel meglepni rajongóit. December 14-én a hét helyszínes karácsonyi koncertturnéja szegedi állomásához ér, a Szent-Györgyi Albert Agórában a Hong-Kongból hosszú idő után visszatérő Wolf Katival áll színpadra. Soha nem hallott slágerek és különleges duettek színesítik az estét. Kocsis Tiborral beszélgettünk.

- Ha nem is közvetlenül a karácsonyfa alatt, de advent harmadik vasárnapján megajándékozhatjuk szeretteinket egy különleges „Meglepetéssel”. Mit tartogat a rajongóknak a december 14-i koncert?

- Valódi meglepetéseket! Különleges duetteket, eddig soha nem hallott dalokat, és persze az ismert slágereket is! Élő zenekaros kísérettel csendülnek fel az ismert dallamok, beletettük minden lelkesedésünket és szeretetünket. Alig várom, hogy a közönség is megismerhesse a műsort! Szeged számomra különleges helyszín, több emlékezetes fellépésem is volt már a városban, ami közül elsősorban a szegedi dómban tartott karácsonyi koncert a legkedvesebb nekem. Ezt a hangulatot szeretnénk újra megidézni Katival!

- „Mit ér egy hang, mondd, hangszer nélkül árván…?” – szól a dal Az első X címet viselő lemezen. És mire képes kettő, élő zenés körítéssel? Milyen lesz a közös munka Wolf Katival?

- Katival már dolgoztunk együtt, nagyon jóban vagyunk, de ez lesz az első alkalom, hogy egy egész estét betöltő műsorral álljunk a közönség elé. Nagyon tisztelem Kati munkásságát és kedvelem a dalait. Jóban vagyunk és a közös munka is nagyon gördülékeny. Még a próbafolyamatok elején jártunk, amikor Katitól kaptam egy üzenetet, hogy alig várja a fellépéseket, mert már most folyamatosan karácsonyi dalokat dúdolgat! Szeretnénk együtt ünnepelni a közönséggel, és bízom abban, hogy valóban ünnepi hangulatot tudunk varázsolni!

- A szegedi koncert is felkerülhet a Facebook-oldal megismételhetetlen, #hiFIVE pillanatai közé?

- Bízom benne, hogy így lesz! Ez a kampány pontosan arról szólt, hogy vegyük észre az apró, fontos pillanatokat az életben, aminek tudunk örülni akkor is, amikor éppen nem gömbölyű minden. Egy jó koncert az előadó és a közönség számára is olyan pillanat, amikor ki tudunk szakadni a mindennapokból. Örülünk a zenének és egymásnak! Én tudom azt, hogy a szegedi közönség erre abszolút fogékony, szóval nagy szeretettel látunk mindenkit! Meglepetés koncert SZEGED - 2014.12.14. 18 óra Jegyár: 3.400 Jegyek kaphatók: Szent - Györgyi Albert Agóra, Kálvária sugárút 23. Agóra Jegypénztár. Ft Tel.:+36 62 563 480

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.