Sport

Futsal: a tavalyi bajnokhoz látogat az UTC

Futsal: a tavalyi bajnokhoz látogat az UTC

2014. november 2., vasárnap
Futsal: a tavalyi bajnokhoz látogat az UTC
utc_berettyo10_gs

Hétfőn egy igazán nagy falat vár az UTC Futsal Teamre, Brinszky Adrián legénysége a regnáló bajnok MVFC Berettyóújfaluhoz látogat a férfi futsal NB I 9. fordulójában.

A beharangozót támogatta a GS-VILL 94 Kft.

A Hajdú-Bihar megyeiek jelenleg a táblázat harmadik helyén állnak, igaz, a Méhkerék elleni idegenbeli meccsüket a 6. körből csak november 13-án játsszák.

Turzó József

legénysége eddig egyetlen vereséget szenvedett a bajnokságban, október 10-én a Veszprém válaszolt ötször

Rábl József

mesterhármasára. Az MVFC ezen felül még egy alkalommal vesztett már pontot, igaz, a Győri ETO otthonában kiharcolt 2-2 aligha nevezhető fiaskónak. Az tehát világosan látszik, a tavalyi bajnok nem gyengült különösebben sokat a nyáron.

Online

Hétfőn 19.30-tól folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk az MVFC Berettyóújfalu - UTC Futsal Team NB I-es bajnoki mérkőzésről. Szurkoljon velünk kedvenceinek!

Mindez már csak azért sem jó hír, mert az újszegediek az előző kiírásban sem tudták igazán megszorongatni a Berettyóújfalut. 2013. szeptemberében

8-2-re végeztek

a felek az odavágón, majd decemberben Szegeden

nyert 7-5-re

egy fordulatos, izgalmas összecsapáson az MVFC.

Brinszky Adrián

legénysége idén még nem szerzett pontot, nyolc mérkőzésen nyolc vereség a csapat mérlege. Ha mindehhez hozzávesszük,

Bánóczki Dániel

játékára eltiltás miatt nem számíthat a szakvezetés, összességében elmondható, az UTC számára a tisztes helytállás lehet a cél a jó erőkből álló rivális otthonául szolgáló Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.