Közélet

A médiatanács csaknem 74 millió forinttal támogatja a helyi rádiók műsorait

A médiatanács csaknem 74 millió forinttal támogatja a helyi rádiók műsorait

2014. november 6., csütörtök
A médiatanács csaknem 74 millió forinttal támogatja a helyi rádiók műsorait
radio_hangstudio_zene

A médiatanács csaknem 74 millió forinttal támogatja a helyi rádiók műsorait a Magyar Média Mecenatúra program keretében - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) csütörtökön az MTI-vel.

Közleményük szerint az NMHH Médiatanácsa keddi ülésén döntött a kifejezetten helyi rádiós tartalmakat támogató pályázat idei harmadik fordulójának nyerteseiről. A 2014-re meghatározott 300 millió forintos keretösszegből ezúttal 17 rádió kapott támogatást 11 rendszeresen jelentkező hírműsorra, 10 szolgáltató magazinra és egy tematikus magazinra összesen 73,7 millió forint értékben. A médiaszolgáltatók egyenként 12 havi hozzájárulást kapnak. A sikeres pályázók között van a komlói 99,4 Rádió 1, a miskolci, a nyíregyházi és a szegedi Európa Rádió, az Érd FM 101,3, a tatabányai Forrás Rádió, a budapesti Lánchíd Rádió, a békéscsabai Mega Rádió, a siófoki Part FM, a mezőtúri Pont Rádió, a szegedi Rádió 88, a fehérgyarmati Rádió Som, a Rádió Szarvas, a Rádió Törökszentmiklós, a kiskunfélegyházi Sirius Rádió, a Tisza-tó Rádió és a székesfehérvári Vörösmarty Rádió. A pályázati keret megmaradt részére még egy fordulóban lehet jelentkezni, a pályázatok beadási napja 2015. január 7. A most meghozott pályázati döntésről szóló részletes tájékoztató olvasható az

NMHH honlapján

- olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.