Sipos Attila: A munkahelyteremtésen múlik Szeged jövője! + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

siposattila_eteltoszt_mj 020

A 14-es körzet, illetve Szeged jövőjéről beszélgetett a lakossággal Sipos Attila. A Fidesz-KDNP-L.É.T. önkormányzati képviselőjelöltje szerint, a város jövője a munkahelyteremtésen múlik.

Kötetlen beszélgetésre invitálta a 14-es körzet (Északi városrész II. Felső városrész, Belvárosrész) képviselőjelöltje, Sipos Attila a lakosokat. „Arra építettük fel az egész kampányt, hogy az emberekkel közösen beszéltük meg, hogy szűkebb lakókörnyezetükben milyen megoldásra váró feladatok vannak. Most nem kampányfórumra, hanem egy kötetlen beszélgetésre invitáltam a szegedieket, hogy megvitassuk közös dolgainkat, és amiben tudom, felajánlom a segítségemet” – nyilatkozta portálunknak a 14-es körzet Fidesz-KDNP és a L.É.T. Egyesület által támogatott képviselőjelöltje.

Ahogy korábban is nyilatkozta a SZEGEDma.hu-nak, szerinte több műszaki emberre van szükség a város szakszerű vezetéséhez. Az épületgépészettel foglalkozó Sipos Attila azonban a legfontosabb feladatnak a munkahelyteremtést nevezte. „Senki nem érzi magát biztonságban addig, amíg nincsen miből megélnie. Beszélhetünk az épületek korszerűsítésének szükségességéről, a játszóterek rekonstrukciójáról, vagy éppen a közterületeink szebbé tételéről, de addig erről nincs sok értelme, amíg nincs munkája az embereknek. Az az elsődleges, hogy legyenek munkahelyek” – szögezte le Sipos Attila. A képviselőjelölt hozzátette, Szeged mind a húsz egyéni körzetében ezt várják el a lakosok, ezt a problémát kell hatékonyan orvosolni.

Sipos Attila invitálására a Diófa vendéglőbe érkező lakosok is a szegedi munkaerőpiac szűküléséről beszéltek a jelölttel, illetve azt vetették fel, hogy a regnáló városvezetés ezen a téren nem tette meg azt, ami a kötelessége lett volna. „Kothencz Jánost ismerem, számítottam a feszített iramra és a sok munkára. Ez természetesen mindenkinek megviselte kicsit a mindennapjait, de úgy gondolom, ha hétfőn reggel felkelünk és a tükörbe nézünk, tiszta lelkiismerettel tehetjük ezt” – jelentette ki Sipos Attila, a 14-es körzet Fidesz-KDNP.L.É.T.-es önkormányzati képviselőjelöltje, aki arra is buzdított mindenkit, hogy vasárnap menjenek el szavazni, éljenek választójogukkal, hogy Szeged elindulhasson a fejlődés útján.

no images were found

Előző sztori

Palacsintasütéssel és családi nappal zárta a kampányt Kothencz János + FOTÓK

Következő sztori

Jubilált a tökfesztivál Dorozsmán + FOTÓK