Közélet

Rogán: a Fidesz-KDNP-jelöltek garantálják a települések fejlődését

Rogán: a Fidesz-KDNP-jelöltek garantálják a települések fejlődését

2014. október 11., szombat
Rogán: a Fidesz-KDNP-jelöltek garantálják a települések fejlődését

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint csak a Fidesz-KDNP polgármester- és képviselőjelöltjei jelentenek garanciát arra, hogy a települések fejlődni fognak, hogy megmarad a rezsicsökkentés, és hogy jövőre valóban megvalósul a bankok elszámoltatása.

Rogán Antal

szombaton Budapesten újságíróknak nyilatkozva közölte: személyesen, levélben és telefonon a Fidesz-KDNP kétmillió választót keresett meg az elmúlt öt napban, és arra számítanak, hogy "közülük nagyon sokan, ha lehet, akár mindannyian (...) választani fognak". Hozzátette, a szavazók megkeresését és buzdítását vasárnap, az önkormányzati választás napján is folytatják. Kérdésre elmondta, vasárnap várhatóan

Orbán Viktor

kormányfő, a Fidesz elnöke is felkeres majd elsősorban fővárosi és Budapest környéki kormánypárti kampányközpontokat, és ő is beszáll a telefonos kampányba. A frakcióvezető tájékoztatása szerint 1130 településen lehet Fidesz-KDNP-s vagy általuk támogatott polgármesterjelöltre szavazni. A politikus megjegyezte, átlagos részvételre számít a vasárnapi önkormányzati választáson. Arra a kérdésre, hogy szerinte Budapesten meglesz-e a szükséges kettős többség, Rogán Antal azt válaszolta: meggyőződése, hogy igen, aminek az egyik fő oka, hogy a baloldal cserben hagyta szavazóit, hiszen "ma nincs olyan baloldali politikus, akire a baloldali választók a fővárosban választani tudnának". A Fidesz-KDNP jelöltje, Tarlós István főpolgármester az, aki a baloldali választók érdekeit is képviseli - fűzte hozzá. A frakcióvezetőt azzal kapcsolatban is kérdezték, hogy - ahogyan arról a Népszabadság cikkezett - az MSZP-s

Szanyi Tibort

megfoszthatják a baloldali európai parlamenti (EP-) delegáció vezetésétől, miután egy elvesztett fogadás után gój motorosokat látott vendégül Brüsszelben. Rogán Antal ezt úgy kommentálta: "ez a baloldalon zajló belső háborúk legújabb fejezete. (...) Azért is van a baloldal ott, ahol, mert az emberek helyett folyamatosan saját magukkal vannak elfoglalva".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.