Bulvár

Körözött mikrobuszt foglaltak le Nagylakon

Körözött mikrobuszt foglaltak le Nagylakon

2014. október 2., csütörtök
Körözött mikrobuszt foglaltak le Nagylakon
mikrobusz

Körözött mikrobuszt foglaltak le Nagylakon, manipulált alvázszámmal és hamis forgalmi engedéllyel akart átlépni a határon - írja a police.hu.

Három román állampolgár jelentkezett belépésre a nagylaki határátkelőhelyen 2014. október 1-jén 9 óra 30 perckor egy olasz honosságú Fiat Ducatoval. Az egyenruhások az adattári ellenőrzés során megállapították, hogy a kisbuszt az olasz hatóságok körözik. A jármű és az okmányok alapos átvizsgálását követően az is kiderült, hogy az alvázszámot manipulálták, illetve a forgalmi engedélyt meghamisították. A rendőrök lefoglalták a mikrobuszt és a sofőrt előállították a Makói Rendőrkapitányságra. A 30 éves román féri ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.