Írjon nekünk
Nemzeti Konzultáció

Sport

Kézilabda: minél hamarabb újra pályán lenne Dajka Bettina

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

szkkse_dajka_bettina_mj

Már a Békéscsaba elleni hétvégi bajnokin sem számíthatott Dajka Bettina játékára Marosán György, az SZKKSE vezetőedzője. A nyáron igazolt irányító már jobban érzi magát, azonban még egy ideig biztos nem léphet újra pályára. Dajka Bettinával beszélgettünk az elmúlt időszakról.

“Jól vagyok, köszönöm. Már nincsenek fájdalmaim, az orvosok azt mondták, hogy egy általános csonttörés 4-6 hetet vesz igénybe. Azonban nekem már hetedjére tört el az orrom, nem fogom megvárni ezt az időt. Most van rajtam egy gipsz, amint ezt leveszik, már megpróbálok mozogni, majd ahogy érzem, hogy múlik az érzékenysége az orromnak, beszállok az edzésekbe is” – mesélt állapotáról portálunknak a múlt héten megsérült Dajka Bettina.

Korábban a Ferencvárosban is sérülésekkel bajlódott Dajka Bettina, aki a nyári átigazolási időszakban érkezett a fővárosi klubtól kölcsönbe a Szeged KKSE-hez.

“A Fradiban jelenleg nem tudnának úgy foglalkoztatni, mint itt Szegeden, vagy anno tavaly Siófokon. Nem éreztem magam jól, bár a vége felé már oldódott ez a probléma, de nem játszottam annyit, mint amennyit gondoltam, hogy szükséges lenne a fejlődésemhez, illetve ott is volt egy orrcsonttörésem. Úgy éreztem, kellett nekem a levegőváltozás, a Siófoknál nem éreztem úgy, hogy tudtam volna fejlődni, a Fradinál továbbra is az az álláspont, hogy nem férek be a csapatba, Szegedről pedig jött egy lehetőség, Gyuri beszélt a Fradi-vezetőkkel, hogy szeretne engem idehozni, és meg tudtunk egyezni. Nagyon jól érzem magam itt, a társaság nagyon szuper, remélem, hogy minél hamarabb elkezdünk összecsiszolódni a kézilabda pályán is” – mondta el az irányító.

Az SZKKSE eddig öt mérkőzést játszott az NB I-ben, ezek alatt eddig egy pontot szerzett, igaz az Érd, Ferencváros és a Győr elleni meccseken nem volt reális a pontszerzés. Az MTK ellen bár hét góllal is vezettek Marosán György lányai, még sem tudták megszerezni a két pontot.

“Úgy látom, hogy mindenben javulnunk kell még, támadásban, védekezésben, lerohanásban, visszafutásban. Az Érd, a Fradi és a Győr elleni meccsek úgymond “felkészülési meccsek” voltak, de az MTK az nagyon fájó pont. Az után a meccs után csak ültem, és kérdeztem a többiektől, hogy hol ment el a meccs? Egyszerűen nem vettem észre ezt. Aznap éjszaka még végignéztem azt a találkozót, én olyankor nem tudok aludni. Azt láttam, hogy a 45. perctől támadásban nem tudtunk mit csinálni, lerohantak minket. Mentálisan elfáradtunk, ez biztos, és lehet, hogy hétgólos előnynél már elhittük, hogy ez a meccs megvan” – értékelte az eddigi mérkőzéseket Dajka Bettina.

Az SZKKSE legközelebb éppen Dajka Bettina előző klubja, a Siófok ellen játszik idegenben szombaton, 18 órától, egyelőre még biztosan az irányító nélkül.

Tovább olvasom

Sport

Továbbra is nyeretlen a Szeged-Csanád GA

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Szentlőrinccel a Merkantil Bank Liga 3. fordulójában.

Tovább olvasom

Hírzóna

Győzelemmel zárta menetelését a kupában a szegedi vízilabdacsapat

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Harmadik helyen végzett az alsóházban.

Tovább olvasom

Hírzóna

Mindkét meccsét megnyerte a szegedi pólócsapat

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Szabó Zoltán együttese továbbra is markáns arcát mutatja a sorozatban.

Tovább olvasom

Aktuál