Kézilabda: jótékonysággal egybekötött bajnoki a Gyöngyös ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

pick_gyongyos_mj06

A vasárnapi dániai Bajnokok Ligája mérkőzést követően szerdán az NB I-ben lép pályára a MOL-Pick Szeged együttese, a Pastor-csapat a Gyöngyöst fogadja a nyolcadik fordulóban.

A MOL-Pick Szeged hibátlan mérleggel áll az NB I-ben, Vadkertiék a Gyöngyös ellen folytathatják ezt a sorozatukat. Ellenfelük az a Gyöngyös lesz, amely negatív mérleggel áll a bajnokságban, hét meccsből hármat megnyert, azonban négy alkalommal kikapott, így az ötödik helyről várhatja a folytatást. Egy régi ismerőst is felfedezhetünk majd az ellenfélnél, hiszen nyáron a szegediektől igazolt Gyöngyösre Czina József.

A Bajnokok Ligája sikert követően újabb kötelező győzelem vár a bajnokságban a MOL-Pick Szegedre, amelyre a hétvégén újabb BL-csata vár: a svájci Schaffhausen érkezik majd szombaton az újszegedi sportcsarnokba.

Jótékonysági gyűjtést is szerveznek a bajnoki mérkőzés alatt, amelyre a belépők egységesen 100 forintba kerülnek, e mellett a MOL-Pick Szeged 100 ezer forinttal segíti a nehéz helyzetbe került baksi Vári családot. A szerdán 19 órakor kezdődő találkozón a szurkolók további adománnyal segíthetik majd a családot a csarnokba kihelyezett gyűjtőládán keresztül.

Előző sztori

Labdarúgás: hat nap alatt 23 fellépés vár a SZEOL SC fiataljaira

Következő sztori

Sportolva támogathatja a szegedi újszülött-mentőket vasárnap!