Sport

Kézilabda: jótékonysággal egybekötött bajnoki a Gyöngyös ellen

Kézilabda: jótékonysággal egybekötött bajnoki a Gyöngyös ellen

2014. október 14., kedd
Kézilabda: jótékonysággal egybekötött bajnoki a Gyöngyös ellen
pick_gyongyos_mj06

A vasárnapi dániai Bajnokok Ligája mérkőzést követően szerdán az NB I-ben lép pályára a MOL-Pick Szeged együttese, a Pastor-csapat a Gyöngyöst fogadja a nyolcadik fordulóban.

A MOL-Pick Szeged hibátlan mérleggel áll az NB I-ben, Vadkertiék a Gyöngyös ellen folytathatják ezt a sorozatukat. Ellenfelük az a Gyöngyös lesz, amely negatív mérleggel áll a bajnokságban, hét meccsből hármat megnyert, azonban négy alkalommal kikapott, így az ötödik helyről várhatja a folytatást. Egy régi ismerőst is felfedezhetünk majd az ellenfélnél, hiszen nyáron a szegediektől igazolt Gyöngyösre Czina József. A Bajnokok Ligája sikert követően újabb kötelező győzelem vár a bajnokságban a MOL-Pick Szegedre, amelyre a hétvégén újabb BL-csata vár: a svájci Schaffhausen érkezik majd szombaton az újszegedi sportcsarnokba. Jótékonysági gyűjtést is szerveznek a bajnoki mérkőzés alatt, amelyre a belépők egységesen 100 forintba kerülnek, e mellett a MOL-Pick Szeged 100 ezer forinttal segíti a nehéz helyzetbe került baksi Vári családot. A szerdán 19 órakor kezdődő találkozón a szurkolók további adománnyal segíthetik majd a családot a csarnokba kihelyezett gyűjtőládán keresztül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.