Üdvözli Kothencz János civil stratégiáját Szili Katalin pártja

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Németh István polgármesterjelölt azt írja: az előremutató kezdeményezéseket támogatni kell attól függetlenül, kitől származnak.

“A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt már az országgyűlési választásokon is számos civil szervezet szövetségeként indult, és céljai között a civil demokráciát mint az egyik legfontosabb célkitűzést fogalmazta meg. Éppen ezért örömmel üdvözöljük Kothencz János polgármesterjelölt bejelentését a szegedi civil stratégiával kapcsolatosan, melynek főbb elemeivel – mint az állandó Civil Tanács létrehozása, a civil referens foglalkoztatása, a civil pályázati alap felemelése és a ingyenes helyiségek biztosítása – a KTI maradéktalanul egyetért.

Tesszük ezt annak ellenére, hogy a javaslat nem tőlünk származik. Úgy gondoljuk, hogy az újfajta politizálásnak, melyre Szeged városának égető szüksége van, legfontosabb ismérve kell, hogy legyen az előremutató, pozitív elképzelések támogatása, függetlenül attól, hogy melyik politikai oldal fogalmazza meg azokat. Véleményünk szerint a politikának – az eddigiektől eltérően – csupán egyetlen célja lehet: az emberek felemelkedésének szolgálata” – fogalmaz a SZEGEDma.hu-hoz eljuttatott közleményében a Szili Katalin vezette párt szegedi polgármesterjelöltje, Németh István.

Default thumbnail
Előző sztori

Kothencz János: A szakmai hozzáértés előbbre való a politikai lojalitásnál + VIDEÓ

Következő sztori

Az IKV szakemberei keresnek megoldást a Jókai utcai ingatlan problémáira

Legutóbbi hasonló cikkek