Mosolyparkkal tarkított családi napot tartottak a Mars téren + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

csaladi_nap_mars_ter15_gs

Valóságos vidámpark költözött a Mars téri piac parkolójába, a Nagycsarnok tövébe. Ugrálóvár, arcfestés, bábshow és a Szegedi Vadaspark kitelepüléssel várta a kicsiket és mindazokat, akik szerettek volna eltölteni egy vidám délelőttöt Szeged éléskamrájának szomszédságában.

Alpár Tibor, a 2-es körzet Fidesz-KDNP-L.É.T. által támogatott képviselőjelölt Szeged szívébe, a Mars térre hozta el a “gyereknapot”. Délelőttre az időjárás is megkegyelmezett a rendezvénynek, így a kicsik maximálisan kiélvezhették a meteorológiai nyár utolsó sugarait. Az ugrálóvár előtt hosszas tömött sorok álltak, a gyerkőcök egymással versengve tépték le magukról tépőzáras cipőiket, hogy elsőként érjenek fel a delfines gumivár legmagasabb csúcsaira.

“Akárcsak a korábbi családi napunkon, ezúttal is pénzadományt osztunk. Azért tartjuk fontosnak a családi napok szervezését, mert ezek az események illeszkednek a szervezet hosszú ideje tartó programjába, vagyis nem csak találkozhatnak és eszmét cserélhetnek egymással az emberek, hanem elmondhatják életszerű felvetéseiket, amelyek mentén Alpár Tiborral összeállíttuk önkormányzati választási programunkat. Úgy gondoljuk, velünk tovább lehet lépni azon az úton, ami az itt élő embereknek életminőségét jobbá teheti, ez alól pedig nem kivételek a rászorulók és a tehetős emberek sem. Itt az ideje, hogy a szegediek jobban éljenek. A piac egy központi találkozóhely, ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy mind a húsz egyéni választókerületben számos utca- és lakossági fórum valósult meg ezidáig és fog az elkövetkező három hétben is” – jelentette ki Kothencz János, a Fidesz-KDNP-L.É.T. polgármesterjelöltje. Hozzátette, a L.É.T. Egyesület az október 12-i választások után – eredménytől függetlenül – sem feledkezik meg a szegediekről, jövő hónap huszadikán ugyanis almaosztással készülnek a lakótelepeken. Mindez túlmutat a politikán és az aktuálpolitikán, a kerületekben alázattal végzett közösségépítő magatartás áll gondolkodásmódjuk középpontjában – fűzte hozzá.

csaladi_nap_mars_ter08_gs

A Kiskundorozsmát, Béketelepet, Kálvária városrészt és Rókust képviselő jelölt a Kothencz János fentebb említett pénzadományát néhány tízezer forinttal egészítette ki a szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány javára, a segítséget Pintér Sándor, a Szegedi Tudományegyetem ÁOK Gyermekgyógyászati Klinika gyermekorvosa, az alapítvány kuratóriumi tagja megköszönte.

no images were found

Előző sztori

Labdarúgás: a hétvége összes megyei eredménye + TABELLÁK, VIDEÓ

Következő sztori

Ereklyés országzászlót avattak Hódmezővásárhelyen