Közélet

Magyar László: A belvárosiak nyitottak a közösségi rendezvényekre + FOTÓK

Magyar László: A belvárosiak nyitottak a közösségi rendezvényekre + FOTÓK

2014. szeptember 27., szombat
Magyar László: A belvárosiak nyitottak a közösségi rendezvényekre + FOTÓK
DSC_3402

Szeged belvárosa hemzseg a fesztiváloktól, most azonban egy hangulatos családi napra invitálták a környékbelieket az Aradi vértanúk terére. Magyar László, a 11-es körzet Fidesz-KDNP-L.É.T.-es képviselőjelöltje programját ismertette, míg a gyerekeket játékokkal és kóstolókkal várták.

Őszköszöntő családi napot tartottak az Aradi vértanúk terén a szombati napsütéses, kellemes kora őszi időben, ahol ugrálóvárral, csúszdával és arcfestéssel várták a kisebbeket, továbbá palacsintával, vattacukorral és teával is megvendégelte az érdeklődőket

Magyar László

, a 11-es körzet (Belváros) Fidesz-KDNP és a L.É.T. Egyesület által támogatott önkormányzati képviselőjelöltje. „Első alkalommal szerveztem családi napot, az egész körzetben szórólapokon hirdettem a rendezvényt, és nagy izgalommal vártam, vajon kik jönnek el. Örülök annak, hogy a kellemes idő sokakat idecsalogatott” – mondta el Magyar László. A képviselőjelölt ezúttal is a lakosok észrevételeit és a körzettel kapcsolatos felvetéseit gyűjtötte össze, megbeszélve velük, milyen fejlesztésekre lenne igény. Mint elmondta, sokan azt hiszik, hogy a belvárosban csak az átlagnál tehetősebb emberek élnek, miközben egyesek meglehetősen rossz körülmények között töltik mindennapjaikat. „A legrosszabb, amit tapasztalok, hogy nagyon sokan magányosan élnek, és egyszerűen nem tudják, kihez forduljanak a problémáikkal. Ha pedig kértek segítséget, akkor érdemben nem foglalkoztak velük. Ezen szeretnék változtatni, ezért is fontos, hogy az emberek elmenjenek szavazni október 12-én” – magyarázta a képviselőjelölt.

A családi napon Kothencz János, a kormánypártok és a L.É.T. polgármesterjelöltje arról beszélt, hogy tapasztalatai szerint a közösségépítő rendezvényekre nagy szükség van, igénylik a lakosok azt, hogy foglalkozzanak a problémáikkal, vagy épp csak azt, hogy pár kellemes órát tölthessenek el kötetlenül beszélgetve másokkal. Mint elmondta, a L.É.T. mozgalom is ezért jött létre, és immár hat éve azért dolgoznak, hogy kizökkentsék a fásultságból az embereket, és bebizonyítsák nekik: nincsenek egyedül. Erre nem csak a panelházas körzetekben van igény, hiszen bár Szeged belvárosában gyakoriak a fesztiválok, és Magyar László képviselőjelöltnek többen is panaszkodtak az állandó hangos zenére és az emberáradatra, a családias hangulatú őszköszöntő családi nap elnyerte a belvárosiak tetszését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.