Labdarúgás: mesterötös Bernát Pétertől

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

SZS20140827_tiszasziget_hfc_003

A megyei I. osztály újonca, a Tiszasziget SE harmadik hazai mérkőzését is megnyerte: Stetakovic Marinko csapata ezúttal a Kisteleket fektette két vállra, méghozzá 6-1-re, amelyből öt góllal vette ki a részét Bernát Péter. A gárda csatárával beszélgetett portálunk.

“Jól sikerült a hétvégi meccsünk, az elejétől kezdve elkaptuk a fonalat, korán gólt tudtunk szerezni, onnantól pedig arra figyeltünk, hogy rendben legyen a játékunk. Örülünk ennek, azonban nem szeretnénk, ha ez elbizakodottságra adna okot, mert nem a legjobb csapatokkal játszottunk, még a következő meccset szeretnénk behúzni, utána viszont megyünk bele a rangadókba, ahová nyugodtan szeretnénk megérkezni” – mondta el kérdésünkre Bernát Péter, a Tiszasziget csatára.

A hétvégén mesterötöst szerző, a csapathoz a nyáron érkezett támadó elmondta, a vezetők megkeresését követően megtetszett számára ez a lehetőség, és az általuk vázolt koncepció. A gárdát úgy szerették volna megerősíteni a feljutást követően, hogy ne legyenek kiesési gondjaik, Bernát Péter pedig ebben nagy segítséget nyújthat a csapatnak. A csatár az elmúlt egy évben több sérüléssel is bajlódott, ami megviselte őt, az új csapat pedig új impulzust is adott számára.

“Nem az volt a cél, hogy bajnokságot nyerjünk, hanem egy kényelmesebb tempóban, de elérjük a biztos bent maradást, e mellett pedig cél volt, hogy egy jó hangulatú csapat alakuljon ki, erre pedig vevő voltam, tetszett ez az elképzelés. Elsődleges célunk, hogy újoncként megragadva, egy jó szezont fussunk. Jó volt eddig a sorsolásunk, olyan meccseink voltak hazai pályán, amiket hozhattunk, ugyanakkor van bennünk egy kis hiányérzet, mert mind a két idegenbeli fellépésünkön bennünk volt, hogy pontot szerzünk, azonban ez elmaradt. Úgy gondolom, ez még a csapat rutintalansága miatt alakult így, illetve több új ember is van a csapatnál, én bízok benne, hogy ez később összeáll, és idegenben is tudunk pontot szerezni” – nyilatkozta Bernát Péter.

A Tiszasziget csatára elmondta, nincsenek egyéni céljai a szezonban, csapatban gondolkodnak játékostársaival, a jó társaság kialakítása pedig folyamatban van, elindultak ezen az úton. Bernát Péter bízik benne, hogy ez meccsről-meccsre csak erősödni fog, és egy olyan csapattá formálódnak a szezon során, amely veszélyes lehet az osztályban bárkire.

Bernát Péter 7 góllal segítette eddig a szigetiek szereplését, a csapat pedig a SZVSE vendégeként folytatja majd a bajnokságot a következő fordulóban, majd legközelebb hazai pályán a Mórahalmot fogadja.

Default thumbnail
Előző sztori

Belvízvédelmi készültség Csongrád megyében - FRISSÍTVE

Default thumbnail
Következő sztori

Mozgalmas hétvége a határon - több, mint 300 határsértőt fogtak el

Legutóbbi hasonló cikkek