Írjon nekünk
Gazdaságvédelmi akcióterv

Sport

Labdarúgás: hatpontosok csatája Sándorfalván

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

sandorfalva_mako_mj 06A negyedik fordulót rendezik a Csongrád megyei I. osztályban a hétvégén, a vasárnapi játéknapon két hat pontos csapat, a Sándorfalva és a Tiszasziget csap össze. A mérkőzésről portálunk élőben közvetít!

Több mint négy év után találkoznak újra bajnoki mérkőzésen a felek a megye I. vasárnapi mérkőzésén. A Sándorfalva ebben a szezonban nem játszott gólban gazdag mérkőzéseket: az eddigi három meccsén mindössze három gól esett, igaz, kettőt lőttek és csak egyet kaptak. Mártélyról és Tápéról is három ponttal tértek haza, azonban a szezon eddigi egyetlen kapott gólja a Szentes elleni hazai mérkőzésen rögtön vereséget is jelentett az előző szezont a 11. helyen befejező csapat számára. A biztos védekezés egy olyan kiinduló pont lehet, amire alapozhatnak a továbbiakban Antal Róbert tanítványai, azonban elképzelhető, hogy egynél több lőtt gólra lesz szükség ahhoz, hogy a Tiszasziget ellen ismét három ponttal gyarapodjon a sándorfalvi gárda.

“Az első három forduló szinte az elvárásoknak megfelelően alakult, kivéve a Szentes elleni mérkőzést, ahol otthon kikaptunk 1-0-ra, ezt nem kalkuláltuk be, viszont a Tápé ellen idegenben egy bravúrgyőzelmet arattunk. Most pedig arra készülünk a Sziget ellen, hogy az első hazai győzelmünket is megszerezzük. Egy biztos védekezésből indulunk ki, ezt gyakoroljuk is az edzéseken. A Szentes elleni meccsen is így játszottunk, megvoltak a helyzeteink, csak nagyon rossz százalékban használtuk ki őket. Annak örülök, hogy kevés gólt kaptunk, viszont kevés gólt is lövünk. Utóbbi problémán Gémes Bence felépülése segíthetne, hiszen az ő felépülésével több variációs lehetőségünk lenne elöl, addig valamilyen verzióban próbáljuk megoldani ezt a helyzetet, remélhetőleg a hétvégén sikeres lesz. Rajta kívül a keretünk teljes, komplett csapattal állhatunk ki hétvégén” – mondta el Antal Róbert, a Sándorfalva edzője.

Az újonc Tiszasziget is hat egységet gyűjtött be az elmúlt három forduló alatt, Bernáték mindkét hazai mérkőzésüket megnyerték, az Ásotthalom és a Mindszent is pont nélkül hagyta el Tiszaszigetet, azonban az eddigi egyetlen idegenbeli mérkőzésükön a szigetiek bár vezettek az UTC ellen a Kertész utcában, a lefújást követően mégis az UTC örülhetett. Főképp a bármikor gólveszélyes támadóikra támaszkodva azonban a Tiszasziget újabb sikerre törne a hétvégén.

“Mindenféleképpen szeretnénk elhozni a három pontot Sándorfalváról, a csapat is ennek megfelelően készül a hétvégi mérkőzésre. Úgy érzem, nagyjából egyforma erősségű a két csapat, így van esélyünk arra, hogy elhozzuk mindhárom pontot. A sorsolás ismeretében felmértük a lehetőségeinket az első pár fordulóban, az UTC elleni idegenbeli meccsen egy döntetlent kalkuláltunk, sajnos az nem jött össze. Most ebből a Sándorfalva és a Kistelek elleni meccsekből szeretnénk hat pontot szerezni, hiszen ezt egy erősebb sorozat követi majd, ahol játszunk a Hódmezővásárhellyel és a Mórahalommal is, ahol jó játékot szeretnénk produkálni, a győzelem viszont kevésbé esélyes. Persze sem én, sem a csapatom nem adja fel előre ezeket a meccseket, de reálisan kell gondolkodnunk. Két sérültünk van, Frank Attila és Kertész Balázs sem tudja vállalni a játékot, rajtuk kívül pedig van két náthás beteg játékosunk, az ő esetleges játékuk később dől el” – nyilatkozta portálunknak Stetakovic Marinko, a Tiszasziget edzője.

A Sándorfalva SK várható kezdőcsapata: Batik – Romic, Lazinica, V. Guberinic V., Kanász N. L., Farkas, Széll, Sipos, Kalapács, Kanász N. G., Takács.

A Tiszasziget SE várható kezdőcsapata: Kispéter – Gárgyán, Illés, Tumbas, Bálint, Puhalák, Bódi, Juhász Á., Papp Á., Drágity, Bernát.

Emlékeztetőül a két csapat legutóbbi mérkőzésén (2010. március 14.)

Sándorfalva SK – Károlyi DSE Tiszasziget 4-1 (2-1)
Sándorfalva, vezette: Mozsár Gergely (Földi János, Pál Tibor)
Sándorfalva: Dobó – Vastag, Radics (Gonda, 74′), Kanász N. L. (Kéri, 67′), Gábor, Takács, Patarcsity (Varga N., 67′), Varga I., Tóth L., Jani R., Szűcs K. Vezetőedző: Major László.
Tiszasziget: Flórián – Borbola, Gémes (Veress, 17′), Herczeg, Kószó, Grósz, Jaksa, Szűcs, Tóth Gy. (Szalma, 67′), Kőszegi (Farkas Cs., 67′), Tóth P. Vezetőedző: Koczkás Zoltán.
Gól: Kanász N. L. (4′), Szűcs K. (37′), Tóth L. (56′), Patarcsity (59′) ill. Tóth P. (43′)
Sárga lap: Kószó (77′)

Így játszottak a csapatok az előző fordulóban:

Tápé ESK – Sándorfalva 0-1 (0-1)
Tápé, 300 néző. Vezette: Szöllősi Ferenc. (Csányi Ferenc, Szeri Tamás.)
Tápé: Tombácz – Cseh (Papdi, 46′), Mundresa, Bilics, Cinder, Németh, Mike, Pócs, Péter (Szentes Bíró,50′), Glendza, Crkvenjakov. Vezetőedző: Paksi Péter.
Sándorfalva: Batik – Romics (Guberinics M., 75′), Lazinica, Guberinics V., Kanász N. L. (Tóth A., 60′), Farkas, Széll, Sipos, Kalapács, Kanász N. G., Takács (Tóth L., 90′). Vezetőedző: Antal Róbert.
Gól: Kalapács (2′)
Sárga lap: Mike (17′), Cinder (50′) Bilics (82′) ill. Kanász N. L. (20′), Farkas (31′)
Kiállítva: Mundresa (Tápé, 85′)

Tiszasziget SE – Mindszent SE 3-1 (2-0)
Tiszasziget, 100 néző. Vezette: Török Tamás. (Tihanyi Gábor, Samu László)
Tiszasziget: Kispéter – Kertész (Gárgyán, 38′), Illés, Tumbas, Bálint, Bódi, Puhalák, Juhász Á. (Papp Á., 79′), Drágity, Kasza (Frank, 76′), Bernát. Vezetőedző: Stetakovics Marinko.
Mindszent: Szél – Galambosi, Szabó, Orosz, Muzsik (Köblös, 74′), Kuhár (Rideg, 46′), Tóth (Kispál, 52′), Szecskó, Mihály, Antal (Csatlós, 46′), Terbán (Bartucz, 71′). Vezetőedző: Korom Ernő.
Gól: Bódi (12′), Bernát (45′, büntetőből), Frank (80′) ill. Terbán (59′)
Sárga lap: Kertész (28′), Tumbas (39′), Bálint (72′) ill. Terbán (36′), Orosz (45′), Mihály (47′), Csatlós (81′), Bartucz (82′).

Sport

Már keményen edz a MOL-Pick Szeged csapatkapitánya

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

A MOL-Pick Szeged csapatkapitánya a klub hivatalos oldalának adott interjújában a felkészülésről is beszélt. echo adrotate_group(27);

Tovább olvasom

Sport

Az előző szezon bajnokától igazolt kapust a Szeged-Csanád GA

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Varga Bence a kék-fekete-zöldek első nyári igazolása.

Tovább olvasom

Hírzóna

Új sportágban remekeltek a szegedi tollaslabdázók

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Párosban megnyerték a magyar pickleballbajnokság első fordulóját.

Tovább olvasom

Aktuál