Sport

Labdarúgás: hatpontosok csatája Sándorfalván

Labdarúgás: hatpontosok csatája Sándorfalván

2014. szeptember 5., péntek
Labdarúgás: hatpontosok csatája Sándorfalván
sandorfalva_mako_mj 06

A negyedik fordulót rendezik a Csongrád megyei I. osztályban a hétvégén, a vasárnapi játéknapon két hat pontos csapat, a Sándorfalva és a Tiszasziget csap össze. A mérkőzésről portálunk élőben közvetít!

Több mint négy év után találkoznak újra bajnoki mérkőzésen a felek a megye I. vasárnapi mérkőzésén. A Sándorfalva ebben a szezonban nem játszott gólban gazdag mérkőzéseket: az eddigi három meccsén mindössze három gól esett, igaz, kettőt lőttek és csak egyet kaptak. Mártélyról és Tápéról is három ponttal tértek haza, azonban a szezon eddigi egyetlen kapott gólja a Szentes elleni hazai mérkőzésen rögtön vereséget is jelentett az előző szezont a 11. helyen befejező csapat számára. A biztos védekezés egy olyan kiinduló pont lehet, amire alapozhatnak a továbbiakban

Antal Róbert

tanítványai, azonban elképzelhető, hogy egynél több lőtt gólra lesz szükség ahhoz, hogy a Tiszasziget ellen ismét három ponttal gyarapodjon a sándorfalvi gárda. "Az első három forduló szinte az elvárásoknak megfelelően alakult, kivéve a Szentes elleni mérkőzést, ahol otthon kikaptunk 1-0-ra, ezt nem kalkuláltuk be, viszont a Tápé ellen idegenben egy bravúrgyőzelmet arattunk. Most pedig arra készülünk a Sziget ellen, hogy az első hazai győzelmünket is megszerezzük. Egy biztos védekezésből indulunk ki, ezt gyakoroljuk is az edzéseken. A Szentes elleni meccsen is így játszottunk, megvoltak a helyzeteink, csak nagyon rossz százalékban használtuk ki őket. Annak örülök, hogy kevés gólt kaptunk, viszont kevés gólt is lövünk. Utóbbi problémán

Gémes Bence

felépülése segíthetne, hiszen az ő felépülésével több variációs lehetőségünk lenne elöl, addig valamilyen verzióban próbáljuk megoldani ezt a helyzetet, remélhetőleg a hétvégén sikeres lesz. Rajta kívül a keretünk teljes, komplett csapattal állhatunk ki hétvégén" - mondta el Antal Róbert, a Sándorfalva edzője. Az újonc Tiszasziget is hat egységet gyűjtött be az elmúlt három forduló alatt, Bernáték mindkét hazai mérkőzésüket megnyerték, az Ásotthalom és a Mindszent is pont nélkül hagyta el Tiszaszigetet, azonban az eddigi egyetlen idegenbeli mérkőzésükön a szigetiek bár vezettek az UTC ellen a Kertész utcában, a lefújást követően mégis az UTC örülhetett. Főképp a bármikor gólveszélyes támadóikra támaszkodva azonban a Tiszasziget újabb sikerre törne a hétvégén. "Mindenféleképpen szeretnénk elhozni a három pontot Sándorfalváról, a csapat is ennek megfelelően készül a hétvégi mérkőzésre. Úgy érzem, nagyjából egyforma erősségű a két csapat, így van esélyünk arra, hogy elhozzuk mindhárom pontot. A sorsolás ismeretében felmértük a lehetőségeinket az első pár fordulóban, az UTC elleni idegenbeli meccsen egy döntetlent kalkuláltunk, sajnos az nem jött össze. Most ebből a Sándorfalva és a Kistelek elleni meccsekből szeretnénk hat pontot szerezni, hiszen ezt egy erősebb sorozat követi majd, ahol játszunk a Hódmezővásárhellyel és a Mórahalommal is, ahol jó játékot szeretnénk produkálni, a győzelem viszont kevésbé esélyes. Persze sem én, sem a csapatom nem adja fel előre ezeket a meccseket, de reálisan kell gondolkodnunk. Két sérültünk van,

Frank Attila

és

Kertész Balázs

sem tudja vállalni a játékot, rajtuk kívül pedig van két náthás beteg játékosunk, az ő esetleges játékuk később dől el" - nyilatkozta portálunknak

Stetakovic Marinko

, a Tiszasziget edzője.

A Sándorfalva SK várható kezdőcsapata:

Batik - Romic, Lazinica, V. Guberinic V., Kanász N. L., Farkas, Széll, Sipos, Kalapács, Kanász N. G., Takács.

A Tiszasziget SE várható kezdőcsapata:

Kispéter - Gárgyán, Illés, Tumbas, Bálint, Puhalák, Bódi, Juhász Á., Papp Á., Drágity, Bernát.

Emlékeztetőül a két csapat legutóbbi mérkőzésén (2010. március 14.)

Sándorfalva SK - Károlyi DSE Tiszasziget 4-1 (2-1)

Sándorfalva, vezette: Mozsár Gergely (Földi János, Pál Tibor)

Sándorfalva:

Dobó - Vastag, Radics (Gonda, 74'), Kanász N. L. (Kéri, 67'), Gábor, Takács, Patarcsity (Varga N., 67'), Varga I., Tóth L., Jani R., Szűcs K. Vezetőedző: Major László.

Tiszasziget:

Flórián - Borbola, Gémes (Veress, 17'), Herczeg, Kószó, Grósz, Jaksa, Szűcs, Tóth Gy. (Szalma, 67'), Kőszegi (Farkas Cs., 67'), Tóth P.

Vezetőedző:

Koczkás Zoltán.

Gól:

Kanász N. L. (4'), Szűcs K. (37'), Tóth L. (56'), Patarcsity (59') ill. Tóth P. (43')

Sárga lap:

Kószó (77')

Így játszottak a csapatok az előző fordulóban:

Tápé ESK - Sándorfalva 0-1 (0-1)

Tápé, 300 néző. Vezette: Szöllősi Ferenc. (Csányi Ferenc, Szeri Tamás.)

Tápé:

Tombácz - Cseh (Papdi, 46'), Mundresa, Bilics, Cinder, Németh, Mike, Pócs, Péter (Szentes Bíró,50'), Glendza, Crkvenjakov. Vezetőedző: Paksi Péter.

Sándorfalva:

Batik - Romics (Guberinics M., 75'), Lazinica, Guberinics V., Kanász N. L. (Tóth A., 60'), Farkas, Széll, Sipos, Kalapács, Kanász N. G., Takács (Tóth L., 90'). Vezetőedző: Antal Róbert.

Gól:

Kalapács (2')

Sárga lap:

Mike (17'), Cinder (50') Bilics (82') ill. Kanász N. L. (20'), Farkas (31')

Kiállítva:

Mundresa (Tápé, 85')

Tiszasziget SE - Mindszent SE 3-1 (2-0)

Tiszasziget, 100 néző. Vezette: Török Tamás. (Tihanyi Gábor, Samu László)

Tiszasziget

: Kispéter - Kertész (Gárgyán, 38'), Illés, Tumbas, Bálint, Bódi, Puhalák, Juhász Á. (Papp Á., 79'), Drágity, Kasza (Frank, 76'), Bernát.

Vezetőedző:

Stetakovics Marinko.

Mindszent:

Szél - Galambosi, Szabó, Orosz, Muzsik (Köblös, 74'), Kuhár (Rideg, 46'), Tóth (Kispál, 52'), Szecskó, Mihály, Antal (Csatlós, 46'), Terbán (Bartucz, 71').

Vezetőedző:

Korom Ernő.

Gól:

Bódi (12'), Bernát (45', büntetőből), Frank (80') ill. Terbán (59')

Sárga lap:

Kertész (28'), Tumbas (39'), Bálint (72') ill. Terbán (36'), Orosz (45'), Mihály (47'), Csatlós (81'), Bartucz (82').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.