Sport

Kézilabda: a Fradi is elgázolta az SZKKSE-t + FOTÓK

Kézilabda: a Fradi is elgázolta az SZKKSE-t + FOTÓK

2014. szeptember 6., szombat
Kézilabda: a Fradi is elgázolta az SZKKSE-t + FOTÓK
szkkse_ftc_33_gs

Az NB I-ben frissen debütált SZKKSE női kézilabdacsapata első hazai mérkőzésén súlyos vereséget szenvedett a Ferencváros csapatától. A meccsre Kothencz János polgármesterjelölt is kilátogatott.

Érdi veresége után idehaza is debütált az NB I-ben az SZKKSE.

Marosán György

tanítványai 19 góllal maradtak alul az egyik hazai élcsapattal szemben, 43-24-es vereséget szenvedtek az FTC-Rail Cargo Hungariától. Az NB I-ben még újonc alakulat mérkőzésére

Kothencz János

, a Fidesz-KDNP és a L.É.T. által támogatott polgármesterjelölt is kilátogatott. "Minden kezdet nehéz, de nem szabad megtorpanni! Hajrá, SZKKSE!" - biztatta a csapatot a polgármesterjelölt. Portálunknak úgy nyilatkozott: örül, hogy végre Szegednek is van egy NB I-es női kézilabdacsapata, melyet a későbbikben is támogatásáról biztosított.

Szeged KKSE-FTC-Rail Cargo Hungaria 24-43 (14-23)

Női kézilabda NB I, 2. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 700 néző. Vezette: Medve, Nagy.

Szeged KKSE:

Futaki - DAJKA 5, Csubela, Barján 3, Zsilák, Szabó 2, LOJPUR 6. Csere: Scholtz (kapus), MISZTRICS 5, Tóth 1, Hárs 2, Aron, Albert, Gulyás, Selmeci. Vezetőedző: Marosán György.

FTC-Rail Cargo Hungaria:

Szikora - Szarka 2, SZUCSÁNSZKI 5, Mészáros 1, KOVACSICZ 6, Rédei-Soós 5, Tomori 2, Lukács 1. Csere: PENA 7, Szamoránsky 2, STEINBACH 8, Cifra 1, Tóth 3, Vérten.

Vezetőedző:

Elek Gábor.

Hétméteres:

6/5, ill. 6/5.

Kiállítás:

6, ill. 4 perc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.