Kezdőket és haladó harcosokat vár a Szandzsu Thai Box klub

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szandzsuthaiboxhirdetes_TV02

Régóta sportolsz, netán most ismerkednél csak meg a harcművészetekkel? A szegedi Szandzsu Thai Box amatőr és haladó sportolókat vár klubjába.

Megkezdi őszi évadát a Szandzsu Thai Box, amely haladó és amatőr sportolni vágyókat vár sorai közé. Az Arany János Általános Iskolában (illetve korábban a Bonifert Domonkos Általános Iskolában) a klub felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt tart edzéseket, tehetségeik már számos országos megmérettetésen is sikerrel szerepeltek. Az edzéseket a sportág rangos képviselői is látogatják, hogy tanácsokkal lássák el a fiatalabb generációt, nemrég vendégül látták Rehák Györgyöt, a Magyar Kick-Box Szövetség thai-box szakágának igazgatóját is.

Gyerekeket, felnőtteket, kezdőket és haladókat is várnak az Arany János Általános Iskolába, a kezdők csoportja hétfőn és szerdán 17-18 óra között, míg a haladóké 18-19 órakor indul. Kellő számú jelentkező esetén októbertől a 6-14 éves korosztály számára is indul egy csoport. Ha egy ütős estére vágytok, vár a Szandzsu Thai Box!

Előző sztori

A mágneses játékok többsége nem felel meg az előírásoknak

Következő sztori

Labdarúgás: veretlenül lettek országos ötödikek a szegedi veteránok