Közélet

Gumiabroncs adomány a polgárőr egyesületeknek

Gumiabroncs adomány a polgárőr egyesületeknek

2014. szeptember 9., kedd
Gumiabroncs adomány a polgárőr egyesületeknek
polgárőrgumi

Négy Csongrád megyei polgárőr egyesület vehetett át gumiabroncs adományt a Hankook Tire Magyarország kft. felajánlása nyomán.

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012 őszén indította útjára, és azóta is sikeresen fojtatja Abroncsadományozási Programját, amely a vállalat átfogó társadalmi felelősségvállalási stratégiájának, a "Hankook Értékteremtő Programnak" egy fontos mérföldköve. Abroncsadományozási Programjuk célja, hogy segítsék azon szervezeteket, akik tevékenységükkel a társadalom számára fontos szolgálatot tesznek. Immáron második éve az is céljuk, hogy a nagy, országos szervezetek mellett a kisebb alapítványok és egyesületek számára is segítséget nyújtsanak. A pályázati szakasz június végén lezárult és a beérkező nagyszámú kérelem azt bizonyítja, hogy továbbra is jó úton járnak. Így a Hankook Tire Magyarország Kft. 2014-évben, abroncsadományban részesíti az alábbi polgárőr egyesületeket Csongrád megyében.: Röszke, Mórahalom, Nagymágocs és Szeged-tápé. Támogatásként elnyert abroncsok: egyesületenként a pályázatban feltüntetett méret szerint négy db. Téligumi,amelyet a kijelölt időpontban a Hankook Tire Magyarország Kft. rácalmási székhelyén vehettek át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.