Az online média világával ismerkedtek a civil szervezetek + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

talentum04_gs

A Talentum fejlesztő központ már második alkalommal nyújt segítő kezet a megyei civil szervezeteknek abban, hogy vállalkozásukat minél hatékonyabbá tegyék. A II. Csongrád Megyei Civil Nyári Egyetem zárórendezvényén az online média szakértőit hívták meg az Ifjúsági Házban rendezett workshopra.

“Aki lemarad, az kimarad.” Különösen igaz ez azokra a civil szervezetekre, amelyek anyagi vagy emberi erőforrás híján nem tudnak élni az online kommunikáció és a médiaeszközök rejtette lehetőségekkel. A Talentum Alapítvány szerdán a virtuális világba kalauzolta el a felzárkózni vágyó egyesületeket. “Mai napunk témája a médiaeszközök megismerése, ehhez kapcsolódóan az okostelefonokkal, igényfelméréssel fogunk foglalkozni, de megismerkedünk a Facebook használatával és a Google szolgáltatásokkal. Célunk az, hogy a szervezetek képviselői és önkéntesei az itt szerzett tudást minél hatékonyabban be tudják építeni működésükbe” – foglalta össze a második civil nyári egyetem programját Sipos Csilla, az alapítvány képzési koordinátora.

A tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is a szervezetek visszajelzései formálták a rendezvényt, a szervezők a szerint hívtak előadókat, mely témákban kértek felzárkóztatást a civilek. Habár megnevezése szerint Csongrád megyei vállalkozásokra szabták a programot, valójában Zentáról és Esztergomból is érkeztek érdeklődők, így csatlakozva a közel negyven fősre tervezett egész napos workshophoz.

no images were found

Előző sztori

„Légy látható!” – gyalogosakciót hirdetett a rendőrség + FOTÓK

Következő sztori

Elkóborolt a disznó, levágta a szomszéd