Közélet

Az online média világával ismerkedtek a civil szervezetek + FOTÓK

Az online média világával ismerkedtek a civil szervezetek + FOTÓK

2014. szeptember 10., szerda
Az online média világával ismerkedtek a civil szervezetek + FOTÓK
talentum04_gs

A Talentum fejlesztő központ már második alkalommal nyújt segítő kezet a megyei civil szervezeteknek abban, hogy vállalkozásukat minél hatékonyabbá tegyék. A II. Csongrád Megyei Civil Nyári Egyetem zárórendezvényén az online média szakértőit hívták meg az Ifjúsági Házban rendezett workshopra.

"Aki lemarad, az kimarad." Különösen igaz ez azokra a civil szervezetekre, amelyek anyagi vagy emberi erőforrás híján nem tudnak élni az online kommunikáció és a médiaeszközök rejtette lehetőségekkel. A Talentum Alapítvány szerdán a virtuális világba kalauzolta el a felzárkózni vágyó egyesületeket. "Mai napunk témája a médiaeszközök megismerése, ehhez kapcsolódóan az okostelefonokkal, igényfelméréssel fogunk foglalkozni, de megismerkedünk a Facebook használatával és a Google szolgáltatásokkal. Célunk az, hogy a szervezetek képviselői és önkéntesei az itt szerzett tudást minél hatékonyabban be tudják építeni működésükbe" - foglalta össze a második civil nyári egyetem programját

Sipos Csilla

, az alapítvány képzési koordinátora. A tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is a szervezetek visszajelzései formálták a rendezvényt, a szervezők a szerint hívtak előadókat, mely témákban kértek felzárkóztatást a civilek. Habár megnevezése szerint Csongrád megyei vállalkozásokra szabták a programot, valójában Zentáról és Esztergomból is érkeztek érdeklődők, így csatlakozva a közel negyven fősre tervezett egész napos workshophoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.