Közélet

A Sziksósfürdőn tartott családi napot a Jobbik + FOTÓK

A Sziksósfürdőn tartott családi napot a Jobbik + FOTÓK

2014. szeptember 3., szerda
A Sziksósfürdőn tartott családi napot a Jobbik + FOTÓK
DSC_0177

Hatalmas érdeklődés mellett kiváló hangulatban telt a Jobbik Sziksósfürdőn tartott nyárbúcsúztató családi napja.

Körülbelül kétezren látogattak ki vasárnap a Sziksósfürdőre, ahol a Jobbik szegedi szervezete hirdette meg nyárbúcsúztató családi napját. A párt korábbi sajtótájékoztatón már kifejtette

véleményét az Aquapolisról

, amely szerintük túl drága a szegedieknek, így nem az itt élők, hanem a turisták igényeit szolgálja ki. A nagy érdeklődés is jól mutatta, hogy az itt élőknek igényük van a fürdőzőhelyekre, illetve az itt tartott közösségi rendezvényekre - hogyha az nem megfizethetetlen. A gyermekeket ugrálóvár, arcfestés is várta a helyszínen, illetve lovaglásra, lovaskocsikázásra is lehetőség volt, emellett a fürdőben felállított jurtasátornál az íjászatot is kipróbálhatták az érdeklődők, akiket egyebek mellett repülőről szórt meghívókkal invitáltak az eseményre a radikális jobboldali párt szegedi vezetői.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.