Sport

Vízilabda: döntetlen a Szentes ellen + FOTÓK

Vízilabda: döntetlen a Szentes ellen + FOTÓK

2014. augusztus 28., csütörtök
Vízilabda: döntetlen a Szentes ellen + FOTÓK
szeged_ve_szentes_08_27_mj

Folytatódott a Szeged VE vízilabdacsapatának felkészülése: a pénteki fővárosban lejátszott két mérkőzés után először ugrott a hazai medencébe Varga Péter együttese, az ellenfél a Szentes volt.

Mint arról a

klub honlapja

is beszámol, ezúttal sem volt teljes a szegediek kerete, hiszen

Varga II. Zsolt

kézsérülése miatt nem játszhatott, mellette

Kiss Csaba

, és a junior válogatottal készülő

Manhercz Krisztián

is hiányzó volt. Jól kezdett Varga Péter csapata, 3-0-ra is vezetett, azonban az 5x8 perces mérkőzés végéhez közeledve egyre inkább elfáradt, ennek köszönhetően feljött a Szentes, majd az utolsó pillanatokban szerzett góllal döntetlenre, 10-10-re alakították az állást a vendégek. "Azt gondolom, hogy az elején koncentráltak voltunk, itt a végére azért már hibáztunk, de ez természetes, hiszen kilenc mezőnyjátékosunk van még mindig. Ami pozitívum volt, hogy elég gyorsan felértünk az ellenfél kapujához, gyorsan tudtunk támadásokat kialakítani, összességében van még hova fejlődnünk, de jelen állapotunknak megfelelően játszottunk." - értékelt Varga Péter a mérkőzést követően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.