Közélet

Tűzvédelmi pályázatot hirdet a katasztrófavédelem

Tűzvédelmi pályázatot hirdet a katasztrófavédelem

2014. augusztus 12., kedd
Tűzvédelmi pályázatot hirdet a katasztrófavédelem

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság egy darab két napos, 4 fő részére szóló balatonföldvári szállodai ellátást sorsol ki azok között, akik részt vesznek pályázatukon.

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság „Hatékony tűzmegelőzési kommunikáció” címmel a 10-18 éves korosztály számára felmenő rendszerű alkotó pályázatot hirdet meg. Az országos pályázat fővédnöke

Bakondi György

altábornagy, főigazgató, az Országos Tűzmegelőzési Bizottság elnöke. Az országos bírálóbizottság elnöke Berki Imre, a Katasztrófavédelem Központi Múzeumának vezetője. A megyei pályázat védnöke:

Szatmári Imre

ezredes tanácsos megyei igazgató, a Csongrád Megyei Tűzmegelőzési Bizottság elnöke. A megyei bírálóbizottság elnöke:

Dusha Béla

fotóművész, a Magyar Fotóművészek Szövetsége tagja "A tűzvédelemmel kapcsolatos információk számos csatornán keresztül juthatnak el a lakossághoz. Gyorsuló világunkban azonban egyre nehezebb megtalálni a kapcsolatot a célközönséghez. Ennek kapcsán úgy gondoljuk, hogy minden eddiginél kreatívabb kommunikációra van szükség, amely hatékonyan használja fel korunk technikát is. Az ifjú pályázóktól a tűzvédelemmel kapcsolatos hatékony, ötletes, tetszetős kommunikációs megoldások alkalmazását, bemutatását várjuk" - olvasható a katasztrófavédelem közleményében.

Kategóriák:

plakát (A4-es méretű fotó vagy grafika), banner (468*60 képpont), hanganyag, rádiós hirdetés (15 másodperc), spotfilm (30 másodperc), weblap, blog, közösségi oldal, mobil alkalmazás.

Díjazás:

a bírálóbizottság kategóriánként 3-3 alkotást díjaz; az első helyen díjazott alkotások automatikusan részt vesznek az országos versenyben is!

Beérkezési határidő:

2014. szeptember 15.

Benyújtás módja:

e-mailben vagy elektronikus adathordozón a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság címére (6721 Szeged, Berlin krt. 16-18. e-mail: csongrad.titkarsag@katved.gov.hu) Az alkotás leadásakor megadandó adatok: név, életkor, e-mail cím. Az alkotások mellé a szülő vagy gondviselő hozzájáruló nyilatkozatát is mellékelni kell!

Eredményhirdetés:

2014. szeptember 22. (megyei), 2014. szeptember 30. (országos) A beérkezési határidő napján számított életkort veszik figyelembe a résztvevőknél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.