Közélet

Kilencvenedik születésnapján köszöntötték a szőregi szépkorút

Kilencvenedik születésnapján köszöntötték a szőregi szépkorút

2014. augusztus 7., csütörtök
Kilencvenedik születésnapján köszöntötték a szőregi szépkorút
1

Az idősek tiszteletének jeléül Szőreg önkormányzati képviselője, Rózsavölgyi József minden 90. életévét betöltött szőregi lakost felköszönt. Korcsog Istvánné Anna néni már az ötödik ünnepelt, akit felköszöntött a képviselő.

Pannika néni

tősgyökeres szőregi, itt született, és ma is itt él a Szegfű utcában lányával, aki mindenben segíti, gondozza. Két évvel ezelőtt nagyon beteg volt, de szerencsére mára már teljesen meggyógyult. A néni nagyon jó kedélyű, elmondta, 90 éves kora ellenére naponta sétál a lányával, hogy jó erőben tartsa magát, ilyenkor mindig elkíséri őket a hűséges fekete puli kiskutya is. Pannika néni sajnos már nem nagyon aktív, azonban beszélgetni nagyon szeret. Ottlétünkkor házi sajtos süteménnyel, és üdítővel fogadtak bennünket. Rózsavölgyi József virágcsokorral és desszertekkel kedveskedett az idős ünnepeltnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.