Közélet

Negyedmilliárd forintból újítják fel a város útburkolatát

Negyedmilliárd forintból újítják fel a város útburkolatát

2014. augusztus 15., péntek
Negyedmilliárd forintból újítják fel a város útburkolatát
gyimesi_laszlo_ia

Tavaly 150, idén pedig 100 millió forintból újítják fel Szeged útburkolatát, a munkagépek pénteken a Faragó utcában kezdtek dolgozni.

Több munkagéppel kezdődött meg péntek reggel a Faragó utca útburkolatának felújítása, eleget téve a helyi lakosok kívánságának a rossz minőségű szakasz helyretételéért. "Móraváros képviselőjeként rendkívül fontosnak tartom, hogy az itt élők hétköznapjain, életkörülményein javíthassunk. A Faragó utcát egy teljes útburkolattal látjuk el, mivel az elmúlt évek során elhasználódott, az alatta lévő, bazaltköves burkolat is elő-előbukkant. Ez nem egyedi eset: nemrég a Móra utca is teljesen megújult, városszerte mintegy negyedmilliárd forint értékben zajlanak az itt is látható munkálatok" - mondta el portálunknak

Gyimesi László

(Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő. A Fidesz-KDNP frakció létrehozta a város költségvetésében az útrekonstrukciós alapot, ennek köszönhetően a város számos pontján több tucat utca kap új felületet. Az alap tavaly 150, idén 100 millió forintból gazdálkodik, a munkálatok jelentős részét azonban ebben az évbe végzik el. Gyimesi László hangsúlyozta: az elmúlt hetekben felmérték az itt élők igényeit, így azon dolgoznak majd, hogy a lehető legkevesebb kátyú maradjon Móravároson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.