Sport

Kézilabda: Fekete Róbert vezényli a jövőben Sierráék munkáját

Kézilabda: Fekete Róbert vezényli a jövőben Sierráék munkáját

2014. augusztus 6., szerda
Kézilabda: Fekete Róbert vezényli a jövőben Sierráék munkáját
kezilabda_szs

Új kapusedzője lesz a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának. A következő szezonban Fekete Róbert, az 1996-os szegedi bajnokcsapat kapitánya foglalkozik a hálóőrökkel. Az eddigi kapustréner, Porobic Haris távozik a csapattól - adta hírül a klub honlapja.

Mint azt a

portál írja

,

Fekete Róbert

1968. július 19-én született Szentesen. 1979-ben már Szegeden játszott, kapus volt. 1982-ben lett a Tisza Volán játékosa. Egy kisebb nyíregyházi és pécsi kitérő után 1989-től 1996-ig volt a Pick Szeged keretének a tagja. A legnagyobb siker részese volt, 1996-ban kapitánya volt a bajnoki címet szerző együttesnek. 81-szeres magyar válogatott, játszott külföldön, több évet töltött Spanyolországban. Fekete a távozó

Porobic Haris

helyét veszi át a Pick Szegednél. A szurkolók körében nagy kedvencnek számított, remek kapcsolatot ápolt a drukkerekkel. Egy igazi legendája az 52 éves szegedi egyesületnek, amelyhez hosszú idő után tér vissza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.