Kultúra

Idén is meghirdeti filmpályázatát az OHÜ + VIDEÓ

Idén is meghirdeti filmpályázatát az OHÜ + VIDEÓ

2014. augusztus 15., péntek
Idén is meghirdeti filmpályázatát az OHÜ + VIDEÓ

Idén ismét meghirdeti filmpályázatát az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség (OHÜ), másodszor várják a fiatal filmkészítőket, hogy segítségükkel közelebb vigyék az emberekhez a hulladékkal kapcsolatos környezetvédelmi és társadalmi problémákat.

Az OHÜ két kategóriában várja az alkotásokat az idei pályázatra. A LOL - Sírva nevettess! kategóriában vicces, míg az OMG - Ezdedurva! kategóriában megdöbbentő filmekkel jelentkezhet bárki, aki fiatalnak érzi magát - közölte az MTI-hez eljuttatott tájékoztatásában a hulladékgazdálkodási ügynökség. Bármilyen, hulladékkal kapcsolatos téma feldolgozható az illegális lerakástól kezdve a szemetelésen át a hulladék keletkezésének megelőzéséig, valamint az újrafelhasználásáig. A legfontosabb szempont a készítők számára, hogy alkotásuk újszerű és lendületes legyen. A filmek segítsenek, hogy Magyarországon minél többen felismerjék szerepüket a környezet megóvásában, és tegyenek is ennek érdekében - hangsúlyozta az OHÜ. A beérkező pályamunkákat neves szakemberekből álló zsűri értékeli majd. A legfeljebb 2 perc hosszúságú alkotásokat december 1-jéig lehet beküldeni a filmpalyazat@ohukft.hu e-mail címre. A zsűri mindkét kategóriában a három legjobb filmet jutalmazza, az első helyezett 500 ezer, a második 250 ezer, a harmadik pedig 100 ezer forint értékű díjat kap, illetve egy 50 ezer forint értékű különdíjat is odaítélnek majd. http://www.youtube.com/watch?v=0JwX37UDdlE

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.