Bulvár

Hasba rúgta hatéves kisfiát

Hasba rúgta hatéves kisfiát

2014. augusztus 6., szerda
Hasba rúgta hatéves kisfiát

Játék közben véletlenül eltalálta labdájával apját a hatéves kisfiú, aki ezért hasba rúgta őt, majd a védelmére kelt személyt is megtámadta - írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint

N. Miklós

megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy március 8-án 17 óra körüli időben élettársával és két kiskorú gyermekével sétált Szegeden a Szamos utcában. A kisebbik gyermek labdájával játék közben véletlenül eltalálta a 49 éves apját, aki ettől annyira bedühödött, hogy trágár szavakkal illetve a 6 éves kisfiút, majd nagy erővel hasba rúgta. A kisfiú elesett. 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint az apa cselekménye alkalmas volt akár súlyosabb sérülés okozására is. A közeli pizzéria egyik vendége látta a bűncselekményt. A kisfiú védelmére kelt. Ekkor a gyanúsított elkapta a sértett torkát, és fojtogatni kezdte a férfit, aminek a vendéglátóhely szakácsa vetett véget. A Szegedi Rendőrkapitányság egy közösségi oldalon közzétett bejegyzés alapján rendelt el nyomozást, mivel az ügyben bejelentés nem érkezett. A rendőrök március 11-én megállapították a férfi személyazonosságát, előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. N. Miklós ellen védekezésre képtelen sértett sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség a nyomozást befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte. A Szegedi Rendőrkapitányság jelzésére a Csongrád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatal Járási Gyámhivatala a hivatalból lefolytatott eljárás eredményeképpen a 6 éves kisfiú és 10 éves testvére védelembe vételét elrendelte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.