Bulvár

Halálos baleset Deszk és Klárafalva között (FRISSÍTVE)

Halálos baleset Deszk és Klárafalva között (FRISSÍTVE)

2014. augusztus 14., csütörtök
Halálos baleset Deszk és Klárafalva között (FRISSÍTVE)

A rendőrök 15 óra 10 perctől feloldották a Klárafalva közelében történt baleset miatti teljes útlezárást.

Mint arról korábban hírt adtunk, 2014. augusztus 14-én 11 óra 44 perckor halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a 43-as főút 17. kilométerszelvényénél, ezért az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben. A Csongrád megyei rendőrök befejezték a baleseti helyszínelést, a forgalom 15 óra 10 perctől folyamatos.

Korábban írtuk:

Mikrobusz és személyautó ütközött össze csütörtök délelőtt Deszk és Klárafalva között, egy ember meghalt a balesetben - írja a police.hu. Deszk és Klárafalva között a 43-ason mikrobusz és személyautó ütközött össze. A balesetben egy személy életét vesztette, egy súlyos és egy pedig könnyebben sérültet is kórházba szállítottak a mentők. Az érintett útszakaszon a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. A rendőrség a Szeged felől érkezőket a Hősök terén át Kübekháza felé tereli, akik Klárafalva felől közlekednek, szintén Kübekháza felé tudnak kerülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.