Közélet

NatGeo Wild fotókiállítás nyílt Szegeden!

NatGeo Wild fotókiállítás nyílt Szegeden!

2014. július 22., kedd
NatGeo Wild fotókiállítás nyílt Szegeden!
pingvin_NGW

A természetfilmekre szakosodott NatGeo Wild tévécsatorna látványos és egyedülálló fotókiállítást indított, mely elsőként a Szegedi Vadasparkban tekinthető meg!

Vajon hány szibériai tigris él napjainkban szabadon? Hogyan készül fel téli álmára a barnamedve? Milyen munkamegosztásban nevelik kicsinyeiket a császárpingvinek? Élnek-e hazánkban hiúzok? Többek közt ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak azok, akik július 17-augusztus 15. között ellátogatnak a Szegedi Vadasparkba. Itt kerül ugyanis bemutatásra először a NatGeo Wild látványos utazó fotókiállítása, amely a Föld lenyűgözően sokszínű élővilágát mutatja be gyönyörű fotókkal és meglepő tényekkel. A kiállítás a tévécsatorna Varázslatos vadon elnevezésű, egész éves műsorsorozatához kapcsolódik, amely a világ legszebb és legérintetlenebb tájait járja körbe és részletesen bemutatja egy-egy ország vagy tájegység állat- és növényvilágát. A Varázslatos vadonhoz tartozó műsorok érintik többek közt Skócia, Brazília, Zambia, Kongó, Uganda és Gabon tájait, valamint körbejárják az Egyesült Államokat a Yellowstone Nemzeti Parktól Alaszkán át a Grand Canyonig. A csatorna egyedülálló felvételeivel olyan térségeket fedezhetünk fel, ahová csak a különleges expedíciók juthatnak el. Ezekből a képekből válogat most a fotókiállítás is, amely a természet igazi arcát mutatja meg az érdeklődőknek, eddig nem látott formában. A kiállítás első állomása a Szegedi Vadaspark, majd augusztus közepétől a képek Budapesten lesznek láthatóak. A nyitva tartásról és a Szegedi Vadasparkról további információkat itt olvashat: www.zooszeged.hu A NatGeo Wild műsorairól a www.natgeotv.com/hu oldalon tájékozódhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.