Sport

Labdarúgás: egy félidő alatt elintézte a SZEOL a Baját

Labdarúgás: egy félidő alatt elintézte a SZEOL a Baját

2014. július 30., szerda
Labdarúgás: egy félidő alatt elintézte a SZEOL a Baját
volan_nagymagocs_mj-008

Az első 45 perc során négyszer mattolta a Baját a vendég SZEOL, majd a lefújásig már nem változott az eredmény, Tóth Ákos legénysége így összességében magabiztos sikert aratott leendő bajnoki riválisa otthonában.

A szegedi együttes

Hacker Bence

,

Grünvald Attila

,

Beretka Dániel

és a nyáron igazolt

Bata Csongor

góljaival jelentős előnyre tett szert a szünetig. Fordulás után számos cserét hajtott végre a SZEOL, eredményes azonban már nem tudott lenni, akárcsak a hazai környezetben szereplő Baja. A vendégeknél a második felvonásban pályára lépett egy új fiatal játékos, a vajdasági származású

Paska Balázs

, akire a szezon során minden bizonnyal az U21-es keretben számít majd a szakmai vezetés.

Felkészülési mérkőzésen:

Bajai LSE – SZEOL SC 0-4 (0-4)

SZEOL:

Leindler – Kormányos, Bjedov, Hacker, Grünvald, Puskás, Ngalle, Ondrejó, Bata, Beretka, Faragó Be.

Csere:

Garamvölgyi (kapus), Mucsi, Mihálffy, Forró, Busa, Paska.

Vezetőedző:

Tóth Ákos.

Gólszerzők:

Hacker, Grünvald, Beretka, Bata. Tóth Ákos:

„Az első félidőben kifejezetten tetszetős játékot nyújtottunk, láthatóan élvezték a srácok a mérkőzést. Szép gólokat szereztünk, nem is nagyon tudok kifogásolnivalót találni a teljesítményünkben. A második játékrészben talán kicsit már könnyedebben vettük a mérkőzést, így nem tudtunk újabb találatokat elérni, de nem vagyok telhetetlen. Nem tudom, hogy a bajnokságban mire lesz képes ez a Baja, de a mai produkciónkkal elégedett vagyok.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.