Keringőt és salsát jártak a fiatalok az ÁGOTA Bálon + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

agota_szepsegverseny197_gs

Szombaton is színes programok várták az ÁGOTA-tábor lakóit – a fiatalok angolkeringőt, salsát és rumbát tanultak, majd egy szépségversenyen is díjazta a zsűri a legcsinosabb fiatalokat.

Eseménydús szombati napon vannak túl az ÁGOTA-tábor ifjú lakói, foci, bál és szépségverseny is szerepelt a programfüzetben. A kellemes nyári idő kedvezett a sportolásnak, az ifjú labdazsonglőrök így egy focitornán mérhették össze ügyességüket. A csapatsport közösségépítő jellegű, összehozza a fiatalokat, egy-egy tehetség pedig a többiek előtt is bebizonyíthatta, hogy nincs elveszve a pályán.

Délután az ÁGOTA Bálra hangolódtak a gyerekek, a lányok elegáns ruhába bújtak, majd a fiúkkal táncra perdültek. Játékos, kötetlen hangulatban ismerkedhettek meg az angolkeringő, a salsa és a rumba lépéseivel – néhány fiatal hamar ráérzett a ritmusra, felszabadultan járta a táncokat.

A jó hangulatú bál után a szépségversenyre is sor került, melyre több korcsoportba is jelentkezhettek a fiatalok. “Az ÁGOTA Szépe választáson az egyik legfontosabb dolog, hogy a gyermekeink megmutassák magukat egymás előtt. A színpadon a fiatal megélheti szereplési vágyait, illetve azt, hogy őt ünneplik, együtt éltetik a többiek. Sok visszahúzódóbb leány számára nagyon sokat jelent, hogy megtapsolják” – magyarázta a SZEGEDma kérdésére Kothencz János. Az ÁGOTA Alapítvány létrehozója szerint a zsűri is díjazta azokat, akik bátran, felemelt fejjel sétáltak végig a kifutón, kimutatták értékeiket. “Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mindegyikük értékes, fontos személyiség” – tette hozzá Kothencz János.

Több korcsoportban díjazták a legszebbeket, de a Rossmann üzletláncnak köszönhetően egy gyermek sem maradt jutalom nélkül: édességet, tusfürdőt és szépségápolási termékeket tartalmazó, értékes ajándékcsomagot vehettek át.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Világháborús centenárium - Vasárnap kezdődnek a megemlékezések

Következő sztori

Miniszteri elismerést kapott a SZEOL fiatalja

Legutóbbi hasonló cikkek