Közélet

Keringőt és salsát jártak a fiatalok az ÁGOTA Bálon + FOTÓK

Keringőt és salsát jártak a fiatalok az ÁGOTA Bálon + FOTÓK

2014. július 27., vasárnap
Keringőt és salsát jártak a fiatalok az ÁGOTA Bálon + FOTÓK
agota_szepsegverseny197_gs

Szombaton is színes programok várták az ÁGOTA-tábor lakóit - a fiatalok angolkeringőt, salsát és rumbát tanultak, majd egy szépségversenyen is díjazta a zsűri a legcsinosabb fiatalokat.

Eseménydús szombati napon vannak túl az ÁGOTA-tábor ifjú lakói, foci, bál és szépségverseny is szerepelt a programfüzetben. A kellemes nyári idő kedvezett a sportolásnak, az ifjú labdazsonglőrök így egy focitornán mérhették össze ügyességüket. A csapatsport közösségépítő jellegű, összehozza a fiatalokat, egy-egy tehetség pedig a többiek előtt is bebizonyíthatta, hogy nincs elveszve a pályán. Délután az ÁGOTA Bálra hangolódtak a gyerekek, a lányok elegáns ruhába bújtak, majd a fiúkkal táncra perdültek. Játékos, kötetlen hangulatban ismerkedhettek meg az angolkeringő, a salsa és a rumba lépéseivel - néhány fiatal hamar ráérzett a ritmusra, felszabadultan járta a táncokat. A jó hangulatú bál után a szépségversenyre is sor került, melyre több korcsoportba is jelentkezhettek a fiatalok. "Az ÁGOTA Szépe választáson az egyik legfontosabb dolog, hogy a gyermekeink megmutassák magukat egymás előtt. A színpadon a fiatal megélheti szereplési vágyait, illetve azt, hogy őt ünneplik, együtt éltetik a többiek. Sok visszahúzódóbb leány számára nagyon sokat jelent, hogy megtapsolják" - magyarázta a SZEGEDma kérdésére

Kothencz János

. Az ÁGOTA Alapítvány létrehozója szerint a zsűri is díjazta azokat, akik bátran, felemelt fejjel sétáltak végig a kifutón, kimutatták értékeiket. "Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mindegyikük értékes, fontos személyiség" - tette hozzá Kothencz János. Több korcsoportban díjazták a legszebbeket, de a Rossmann üzletláncnak köszönhetően egy gyermek sem maradt jutalom nélkül: édességet, tusfürdőt és szépségápolási termékeket tartalmazó, értékes ajándékcsomagot vehettek át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.