Közélet

Egyéves születésnapját ünnepelte az Erdő Lakói-napközi + FOTÓK

Egyéves születésnapját ünnepelte az Erdő Lakói-napközi + FOTÓK

2014. július 28., hétfő
Egyéves születésnapját ünnepelte az Erdő Lakói-napközi + FOTÓK
ovodai_unnepseg24_gs

A Búzavirág utcai napközi legalább annyira eseménydús évet tudhat maga mögött, mint amilyen mókásra sikeredett a csütörtöki születésnap.

Jó szülinapi bulihoz méltóan ajándékokkal, édességekkel és százszeletes tortával ünnepelték az Erdő Lakói Családi Napközi és Gyermekmegőrző egyéves fennállását. A kislányok babaetetőszéket, a kisfiúk kisautót kaptak, a jó hangulatról pedig az Ügyi Manó "tehetségkutató", arcfestés, a csokiszökőkút és a buborékfújó gondoskodott. A legbátrabbak szerencséjüket is megpróbálhatták, a tombola és a zsákbamacska további meglepetéseket tartogatott gyereknek és felnőttnek egyaránt. Az ügyességi verseny legjobbjait aranyéremmel jutalmazta a "zsűri", akiknek nem volt könnyű dolguk a szellemes bűvész, ének és karatebemutatók közül kiválasztani a legügyesebbeket.

ovodai_unnepseg11_gs

"Úgy ünnepeltünk, akár egy nagy család - mesélt az élményekről

Puskásné Kisbodri Cecília

, az Erdő Lakói a Gyermekekért Alapítvány kuratóriumi elnöke - meghívtuk a szülőket is, hogy együtt örüljenek velünk ezen a jeles napon. Megbeszéltük az elmúlt egy év tapasztalatait, és szót ejtettünk a közeljövőről is." A családi napközi ugyanis szeretné bővíteni a befogadók létszámát, a bölcsődés korú gyerekek mellett óvodásokat is szívesen fogadnának. Ugyan ilyen lelkesen készül a bölcsi a tárgyi bővítésekre is, az épülethez tartozó terasz megépültével motorospályával és állatparkkal szeretnék gazdagítani a kertet. A kuratóriumi elnök elárulta, hagyományteremtő szándék áll az első születésnapi parti mögött, reményei szerint még sok-sok éven át megünneplik a július 24-ét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.