Csütörtökön dől el, kit indít Botka László ellen a Fidesz

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A kormánypárt országos választmánya csütörtöki ülésen dönt arról, ki lesz szegedi polgármesterjelöltje.

Az ősszel esedékes önkormányzati választásra készülvén Csongrád megye egyre több településén nevezik meg indulóikat, egyéni képviselői, illetve polgármesterjelöltjeiket az egyes politikai erők. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjeinek listáját az országos választmány szentesíti, július 3-án hivatalos döntést hozva véglegesítik a jelöltállítást.

Ami a megyeszékhelyet, Szegedet illeti, a helyi szervezet Gyimesi László városfejlesztési és külügyi tanácsnokot jelölte polgármester-jelöltnek, de az utóbbi napokban arról is hallani, hogy elképzelhető: Kothencz János ifjúságpolitikai és gyermekvédelmi szakembert kérik fel a feladatra. Az MSZP, a DK és az Együtt-PM Botka László szocialista polgármester támogatásáról döntött, a Jobbik és az LMP még nem nevezte meg jelöltjét. Úgy hírlik, a jobboldali radiális párt esetében Tóth Péter városi és megyei elnök a polgármester-jelöltség első számú várományosa, míg az ökopárt belső jelöltben és külsős szakemberben is gondolkodik még.

Előző sztori

Két kutya közt eltűnt egy ujjperc – ki harapott, és van-e felelős?

Következő sztori

Vikingek jönnek Mórahalomra fogorvoshoz?

Legutóbbi hasonló cikkek