Közélet

A Tisza Lajos Közéleti Egyesület is támogatja Kothencz Jánost

A Tisza Lajos Közéleti Egyesület is támogatja Kothencz Jánost

2014. július 17., csütörtök
A Tisza Lajos Közéleti Egyesület is támogatja Kothencz Jánost

A Tisza Lajos Közéleti Egyesület ahogyan eddig, úgy most is támogatja és segíti Kothencz János szegedi polgármester-jelölt munkáját - olvasható az egyesület portálunkhoz eljuttatott közleményében.

"A Tisza Lajos Közéleti Egyesület alapítói, tagjai, pártolói a szegediekért és a térségben élőkért tenni akaró polgárok közössége. Munkánkkal szeretnénk elősegíteni Szeged és térsége fejlődését, az itt élők boldogulását. Véleményünk szerint Szeged sorsa a szegediek kezében van, ezért közösen kell alakítanunk a saját jövőnket. Az elmúlt évtizedben Szeged nem tudott élni a benne rejlő potenciállal, és minden területen mélyen alulteljesített, sereghajtó lett a régió nagyvárosainak sorában. Ez nem a város, hanem elsősorban a 2002 óta hatalomban lévő szocialista városvezetés hibája. A 2014. áprilisi országgyűlési választások eredményei egyértelmű és nem megkérdőjelezhető felhatalmazást adott a kormányzatnak munkája folytatásához. Orbán Viktor miniszterelnök úr a kampány során tett szegedi látogatásai során többször is hangsúlyozta, hogy a kormány Szeged mögött, illetve mellette áll, partneri együttműködést biztosítva ahhoz, hogy a város végre elmozdulhasson a jelenlegi helyzetéből. A Fidesz-KDNP Kothencz Jánost kérte fel szegedi polgármester-jelöltjének, amit a párt országos választmánya is támogatott. Véleményünk szerint ez több mint üzenetértékű. Olyan civil jelölt kapott felkérést erre a feladatra és szolgálatra, akinek személye, eddigi tevékenysége és programja is egyaránt széles körű társadalmi elfogadottsággal bír. A Tisza Lajos Közéleti Egyesület ahogyan eddig, úgy most is támogatja és segíti Kothencz János szegedi polgármester-jelölt munkáját. Erre buzdítunk minden olyan személyt, egyesületet, társadalmi csoportot, akik változtatni szeretnének Szeged jelenlegi helyzetén. Rajta, Szeged!" - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.