Közélet

A közszolgáltatásban dolgozókról egyeztetett a Munkástanácsok

A közszolgáltatásban dolgozókról egyeztetett a Munkástanácsok

2014. július 16., szerda
A közszolgáltatásban dolgozókról egyeztetett a Munkástanácsok

Palkovics Imre, a Munkástanácsok Országos Szövetségének (MOSZ) elnöke Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszterrel egyeztetett a közszolgáltató szektorban dolgozókról - közölte a MOSZ szerdán az MTI-vel.

A közszolgáltató cégeket is felügyelő tárcavezetővel való találkozó kiemelten fontos a szektorban tevékenykedő szakszervezetek és dolgozók számára - emeli ki a közlemény, hozzátéve, a szektorban gyökeres változások kezdődtek, amelyek nagymértékben érintik az itt foglalkoztatott munkavállalókat. A MOSZ nagyon fontosnak tartja, hogy ezen változások közepette megbízható közszolgáltató vállalkozások jöjjenek létre az országban, amelyek stabil foglalkoztatást és megfizethető szolgáltatást nyújtanak a munkavállalók és a társadalom számára - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.