Szegedi pofoneső a ketrecben + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

mma_szeged28_gs

Péntek este a IV. Szegedi Profi Ketrecharc és a Magyar MMA Prémium Liga küzdelmeit izgulhatta végig, aki kilátogatott az újszegedi sportcsarnokba. A tornát a Szegedi Küzdősport Klub és a Sárközi MMA Team szervezte.

A Superfightok mellett torna jelleggel selejtezőket is tartottak két súlycsoportban, -93 és -120 kg-ban. Az est folyamán a küzdőtérre lépett a Sárközi MMA Team szinte valamennyi versenyzője. A hiányzók között a legnagyobb név éppen a csapatvezető, Sárközi Róbert volt, aki az év folyamán a tervek szerint több meccset is vív majd, így a szegedi gálán a sűrű program miatt nem tudta vállalni a szereplést. A rendezvény lebonyolításában részt vett Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó is.

A gálán ugyanakkor olimpikonokat és látványos kiütéseket is láthatott a publikum. A szegedi színeket többek között Forró László, Csernicsek László, Bacsó Márió, Máté László, Juhász Nagy Péter, Hegedűs András, Faragó Antal, Maróti István és Jani István képviselte. A felsoroltak közül két kivétellel mindenki kiütéssel győzött, Faragó és Juhász Nagy pedig pontozással aratott sikert.

no images were found

Előző sztori

L.É.T Egyesület: nyugdíjas klubok „Dalos találkozója” + FOTÓK

Következő sztori

Sunday Times: Katar korrupcióval jutott a vb-rendezési joghoz