Közélet

Kihirdették a Stefánia Klinika rajz- és fotópályázatának győzteseit + FOTÓK

Kihirdették a Stefánia Klinika rajz- és fotópályázatának győzteseit + FOTÓK

2014. június 25., szerda
Kihirdették a Stefánia Klinika rajz- és fotópályázatának győzteseit + FOTÓK
stefania_klinika04_gs

A nyerteseket díjazta kedden a Stefánia Klinika a májusban a Stefánia megörökítésére kiírt rajz- és fotópályázata lejártával.

A nevezők összesen 28 érvényes pályamunkát adtak be, amelyek közül a szervezők a három legjobbat szakmai zsűri döntése alapján, a különdíjast pedig közönségszavazás alapján választották ki. Valamennyi nyertes egy-egy 10 ezer forint értékű, a Stefánia Klinika szolgáltatásaira beváltható egészségutalványt vehetett, míg a facebookon szavazók között két darab 5 ezer forintos utalványt sorsoltak ki. "A park klinikához való közelsége és a hely szelleme vezérelt minket a pályázat kiírásakor, pontosabban az, hogy a Stefánia szépségét megörökítsük. Főleg most, amikor átalakítás alatt áll, és ki tudja, fogjuk-e még a jelen állapotában látni a jövőben. Külön öröm, hogy a pályázóink az építkezés mellett is megtalálták a park szépségeit. A kapott képek közül nagyon nehéz feladat volt kiválasztani azokat, amelyeket díjazunk, mert igen jó munkák érkeztek be hozzánk. Igyekeztünk minél több szempontot figyelembe venni a sorrend felállításánál, reméljük, jól döntöttünk végül" - árulta el

Juhászné B. Zsuzsanna

, a klinika ügyvezetője.

Fotópályázat:

a_stefania_to_partjan

1. Jójárt Dániel – A Stefánia tó partján

eso_utan

2. Rigó Melinda- Eső után

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Tóth Erika – A Stefánia kicsi fái

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Különdíj: Szécsi Tibor – Sétány a pad mögül

Rajzpályázat:

tavaszi_delutan

1. Dombovári Dániel – Tavaszi délután

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.