Közélet

Helyreállt a közlekedés a békéscsabai és a szegedi vonalon (FRISSÍTVE)

Helyreállt a közlekedés a békéscsabai és a szegedi vonalon (FRISSÍTVE)

2014. június 24., kedd
Helyreállt a közlekedés a békéscsabai és a szegedi vonalon (FRISSÍTVE)

Helyreállt a vasúti közlekedés a békéscsabai és a szegedi vonalon is, miután megjavították a hibás berendezéseket - közölte a Mávinform az MTI-vel.

A Békéscsaba és Murony közötti biztosítóberendezési hibát, valamint a Kiskunfélegyháza és Petőfiszállás között megereszkedett felsővezetéket is megjavították délelőtt - írta közleményében Peiper Károly, a Mávinform sajtóügyeletese. A Budapest-Békéscsaba-Lőkösháza és a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon is újból menetrend szerint közlekednek a vonatok.

Korábban írtuk:

A biztosítóberendezés meghibásodása miatt 20-30 perc késésre kell számítani a Budapest-Békéscsaba-Lőkösháza vasútvonal Békéscsaba és Murony közötti szakaszán - közölte Peiper Károly, a Mávinform sajtóügyeletese kedden az MTI-vel. A Budapest-Cegléd-Szeged vonalon Kiskunfélegyháza és Petőfiszállás között pedig a felsővezeték ereszkedett meg egy szakaszon, emiatt erre nem tudnak közlekedni a vonatok. A helyreállításig az utasokat pótlóbuszok szállítják Kiskunfélegyháza és Petőfiszállás között, az átszállások következtében itt is 20-30 perces késések alakulhatnak ki. A MÁV szakemberei mindkét helyszínen megkezdték a javítást, amelyet várhatóan még délelőtt befejezhetnek - közölte a Mávinform.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.