Kalandra fel! – játszótérré változott a Mars + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

mars_ter_csaladi_nap40_gs

Játszóházzá változott vasárnap délelőtt a Mars téri piac parkolója, az immár harmadik családi napon vetélkedők, játékok és bemutatók várták az érdeklődőket.

„A családokat és barátokat szerettük volna összehozni egy vidám délelőttre, és arra is fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy érdemes a piacon vásárolni. Szerencsére sok törzsvásárlónk van, de azoknak is bemutatkoztunk a családi napon, akik nem rendszeres piacra járók” – nyilatkozta portálunknak Erdei Péter. A Szegedi Vásár és Piac Kft. ügyvezetőjétől megtudtuk, évről-évre különleges bemutatókkal készülnek, hiszen nem minden nap lehet a vadaspark „nemszeretem” állatait megsimogatni, a családi napon a bátrabbak akár egy kígyót is a nyakukba vehettek. A rendőrségi bemutatók is kedveltek a gyerekek körében, akárcsak az ugrálóvár, az arcfestés és lufihajtogatás. Az X-Faktor döntőse, Tóth Marci is fellépett, de gyönyörű hangjával Tabatabai Nejad Flóra is elkápráztatta a közönséget. A mindössze kilencéves tehetséges kislányt, akiről már a bölcsődében kiderült, hogy őstehetség, az Ének iskolájából ismerhetik a szegediek.

A rendezvényre Lilinevű kislányával látogatott ki Tatai Péter, az EHF Kupagyőztes Pick Szeged kapusa, akitől megtudtuk, szinte mindent kipróbáltak, az ugrálóvár és a rajzolás mellett lányát a rendőrök kutyás bemutatója is nagyon érdekelte. „Gyermekkoromban rendszeresen jártam a szüleimmel piacra, mostanában azonban sajnos a hétvégim be vannak táblázva, de ahogy jöttem a lányommal, előjöttek a régi emlékek, jó lenne többször beiktatni egy-egy piaci bevásárlást” – fogalmazott. A kapust igazi energiabombával lepte meg a rendezvényen Gyimesi László fideszes tanácsnok, a részben gyümölcsökből összeállított ajándékcsomagot átadva kifejezte reményét, hogy jövőre is hasonló szép eredményeket fog elérni a Pick Szeged csapata.

A családi napon nemcsak Tatai Péter kapott ajándékot, a színpadon egymást követték a fellépők, a kilencéves Kamilla például egy dallal szórakoztatta a közönséget, a második osztályba járó Vanda az Arany Lacinak című verset szavalta el, míg a hatesztendős Dömötör János szintén egy énekkel készült. A Szegedi Vásár és Piac Kft. minden produkciót egy-egy ajándékcsomaggal jutalmazott a Kalandra Fel! címmel meghirdetett családi napon.

Default thumbnail
Előző sztori

Hátország: bronzérmet szerzett a Szedeák serdülője

Default thumbnail
Következő sztori

Jövő csütörtöktől a mozik műsorán A Szépség és a Szörnyeteg

Legutóbbi hasonló cikkek