Sport

Hátország: közös játékkal zárta az évet az SZKKSE utánpótlása + FOTÓK

Hátország: közös játékkal zárta az évet az SZKKSE utánpótlása + FOTÓK

2014. június 12., csütörtök
Hátország: közös játékkal zárta az évet az SZKKSE utánpótlása + FOTÓK
szkkse_utpot_evzaro11_gs

Közös sportolással zárták a szezont az NB I/B idei kiírását megnyerő SZKKSE utánpótlás játékosai és szüleik a Szegedi Ipari, Szolgáltató, Szakképző és Általános Iskola Déri Miksa tagintézménye tornatermében.

A szerda délutáni, jó hangulatban telt eseményen a versengés és a játék került az előtérbe. A fiatalok sorversenyei után a szülők csapatai mérték össze erejüket kézilabdában, majd az SZKKSE növendékei álltak ki a szüleikkel szemben. „Sikeres év áll mögöttünk, és nem csak a felnőttek révén. Az OSB-ben szereplő együttesünk például hatodik helyet ért el az országos serdülő bajnokságban úgy, hogy az ellenfeleink mind NB I-es csapatok utánpótlásából érkeztek. A 2003-as korosztályunk az országos kiemelt bajnokságban ért el hetedik helyet, arról nem is beszélve, hogy ez a generáció halmozta az érmeket az egyes tornákon is. Szentesről és Orosházáról például arannyal távoztak a lányok. De említhetném a 2004-es, vagy a 2005-ös csapatunk szép eredményeit még, összességében tehát azt mondhatom, elindult az utánpótlásunk egy igazán jó irányba” – fogalmazott portálunknak

Teimel Róbert

ügyvezető, az utánpótlás vezetője. Az első csapat feljutásához kapcsolódva hozzátette, „az NB I mindig komoly vonzóerőnek számít, hiszen az egyfajta rang, ha valaki egy élvonalbeli klub utánpótlás játékosa, vagy éppen edzője lehet. A felnőtt együttes pedig példát mutathat a fiataloknak abban, hogy ők is felérhetnek egyszer a legnagyobbak közé.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.