Közélet

Forgalomelterelés és útlezárás a Szent Ferenc utcai munkálatok alatt

Forgalomelterelés és útlezárás a Szent Ferenc utcai munkálatok alatt

2014. június 26., csütörtök
Forgalomelterelés és útlezárás a Szent Ferenc utcai munkálatok alatt

Június 30. és július 11. között a Szent Ferenc utcában elhelyezkedő balesetveszélyes víziközmű szerelvények (aknafedlapok és víznyelő rácsok) cseréjét végzi a Szegedi Vízmű Zrt. alvállalkozó bevonásával (Alapközmű Kft.).

A munkavégzés időtartamára teljes szélességében lezárják a Szent Ferenc utcát a Boldogasszony sugárút és a Szentháromság utca között. A Pálfy utca, Oltványi utca, és az Apáca utca érintett szakaszai „zsákutcásítva” lesznek a Szent Ferenc utca felé. Az érintett területen lakók gépjárműveikkel történő közlekedését is a fenti utcákon keresztül tudja majd biztosítani a Vízmű.

A lezárás több autóbusz útvonalát is érinti:

A 11, 20, 21-es jelzésű autóbuszok a javítás ideje alatt a Szentháromság u. – Bécsi krt. (ideiglenesen kialakított buszmegálló pár) – Boldogasszony sgt. – Indóház tér útvonalon közlekednek. A 90 és a 90F jelzésű autóbuszok a Rákóczi u. – Szentháromság u. – Bécsi krt. – Boldogasszony sgt. – Indóház tér útvonalon közlekednek. Ezek a járatok nem állnak meg az ideiglenesen kialakított buszmegállóknál, a Bécsi krt.-on! Bővebb információ a

tiszavolan.hu

oldalon olvasható. A munkálatok az ivóvíz szolgáltatásban nem okoznak fennakadást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.